Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

back loaded folded horn(proiect comun VTP-sandugeorge316)

sandugeorge316

Postări Recomandate

Multumesc.Mai am de studiat partea teoretica.Felicitari si tie pentru VTP-uri .Astept finisajul si sa ne spui daca esti multumit(dupa punerea la punct a filtrelor bineinteles)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 277
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sandugeorge316

60

• VTP

36

• Liviu Ianush

34

• Yoshiro

26

Top autori în acest subiect

Imagini postate

.................Cam atat pentru anul acesta.Ne revedem la anul.Cu aceasta ocazie urez tuturor forumistilor sanatate ,putere de munca,sarbatori fericite si un calduros La multi ani !

post-27146-139829354757_thumb.jpg

Link spre comentariu

Cam atat pentru anul acesta.

Jos palaria! O realizare de exceptie, facuta cu profesionalism, tenacitate si entuziasm...Abia asteptam sa vedem/ascultam incintele finalizate.--------------------Multumim pentru urari; Sarbatori fericite la toata lumea si un An Nou mai bun!
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Buna!Am urmarit cu interes discutiile ref.la hornuri.S-a precizat ca frecventele medii si inalte sint radiate frontal iar joasele prin horn . Intrebarea mea este :de unde stiu joasele sa treaca in horn iar frecventele medii si inalte nu.De unde incep frecventele joase referitor la horn si daca se iau in calcul parametri T/S la proiectarea hornului? Multumesc

Link spre comentariu

Buna!Am urmarit cu interes discutiile ref.la hornuri.S-a precizat ca frecventele medii si inalte sint radiate frontal iar joasele prin horn . Intrebarea mea este :de unde stiu joasele sa treaca in horn iar frecventele medii si inalte nu.De unde incep frecventele joase referitor la horn si daca se iau in calcul parametri T/S la proiectarea hornului? Multumesc

Modul de proiectare al hornurilor il gasesti pe net.Hornul actioneaza ca un filtru.Parametrii difuzorului utilizat se iau in calculul incintei horn, nu orice difuzor este propice acestei utilizari.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

.................Cam atat pentru anul acesta.Ne revedem la anul.Cu aceasta ocazie urez tuturor forumistilor sanatate ,putere de munca,sarbatori fericite si un calduros La multi ani !

Inca astept realizarea :cry: , daca topicul http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=4&t=103265, este greu accesibil, cu siguranta, dupa finalizarea acestui proiect, parerile "negre" despre hornuri vor incepe sa apuna.Cum evolueaza proiectul?
Link spre comentariu

Cum evolueaza proiectul?

Foarte greu.In spatiul in care lucrez sunt doar 2-3 grade C.Aracetul cu care lipesc in loc sa devina transparent dupa uscare, ramane alb ,fara sa mai poata realiza lipirea puternica dintre componente.Astept vremuri mai bune :wtrqwe
Link spre comentariu

Da ,a aparut de putin timp la o firma care are reprezentanta in Bucuresti , Brasov,Timisoara, Cluj si Constanta.Dimensiuni foaie 2800x1030x8mm.slituri longitudinale.Numele firmei pe MP,ca sa nu fac reclama.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări