sandugeorge316 Postat Decembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Multumesc.Mai am de studiat partea teoretica.Felicitari si tie pentru VTP-uri .Astept finisajul si sa ne spui daca esti multumit(dupa punerea la punct a filtrelor bineinteles) Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Decembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2011 .................Cam atat pentru anul acesta.Ne revedem la anul.Cu aceasta ocazie urez tuturor forumistilor sanatate ,putere de munca,sarbatori fericite si un calduros La multi ani ! Link spre comentariu
fcon Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Cam atat pentru anul acesta.Jos palaria! O realizare de exceptie, facuta cu profesionalism, tenacitate si entuziasm...Abia asteptam sa vedem/ascultam incintele finalizate.--------------------Multumim pentru urari; Sarbatori fericite la toata lumea si un An Nou mai bun! Link spre comentariu
Luca Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Realizeaza cineva incinte BLH ? contra cost bineinteles. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Incearca aici : viewforum.php?f=60Mult succes ! Link spre comentariu
simson Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Buna!Am urmarit cu interes discutiile ref.la hornuri.S-a precizat ca frecventele medii si inalte sint radiate frontal iar joasele prin horn . Intrebarea mea este :de unde stiu joasele sa treaca in horn iar frecventele medii si inalte nu.De unde incep frecventele joase referitor la horn si daca se iau in calcul parametri T/S la proiectarea hornului? Multumesc Link spre comentariu
VTP Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Buna!Am urmarit cu interes discutiile ref.la hornuri.S-a precizat ca frecventele medii si inalte sint radiate frontal iar joasele prin horn . Intrebarea mea este :de unde stiu joasele sa treaca in horn iar frecventele medii si inalte nu.De unde incep frecventele joase referitor la horn si daca se iau in calcul parametri T/S la proiectarea hornului? MultumescModul de proiectare al hornurilor il gasesti pe net.Hornul actioneaza ca un filtru.Parametrii difuzorului utilizat se iau in calculul incintei horn, nu orice difuzor este propice acestei utilizari. Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 .................Cam atat pentru anul acesta.Ne revedem la anul.Cu aceasta ocazie urez tuturor forumistilor sanatate ,putere de munca,sarbatori fericite si un calduros La multi ani !Inca astept realizarea :cry: , daca topicul http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=4&t=103265, este greu accesibil, cu siguranta, dupa finalizarea acestui proiect, parerile "negre" despre hornuri vor incepe sa apuna.Cum evolueaza proiectul? Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Februarie 8, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2012 Cum evolueaza proiectul?Foarte greu.In spatiul in care lucrez sunt doar 2-3 grade C.Aracetul cu care lipesc in loc sa devina transparent dupa uscare, ramane alb ,fara sa mai poata realiza lipirea puternica dintre componente.Astept vremuri mai bune Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Februarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2012 .................... Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Expresionism american!Asteptam un sunet "angleterre".Enchanted! Link spre comentariu
arcgotic Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 MDF riflat unde ati gasit?Merci! Link spre comentariu
VTP Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 MDF riflat unde ati gasit?Merci!Nu se gaseste, din cate stiu, se face. George sigur asa a procedat. Link spre comentariu
adrian lucian Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Firma Darel avea intr-un timp, la Bariera Vergului, Piata Muncii de acum. Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Februarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2012 Da ,a aparut de putin timp la o firma care are reprezentanta in Bucuresti , Brasov,Timisoara, Cluj si Constanta.Dimensiuni foaie 2800x1030x8mm.slituri longitudinale.Numele firmei pe MP,ca sa nu fac reclama. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum