sandugeorge316 Postat Decembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2011 ...................... Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 "Si totusi se invirte!" - Galileo Galilei.Cu pasi marunti spre luminitia de la capatul tunelului (nu stiu "acui" este citatul ) Astept rezultatul final. Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Decembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Rabdare si tutun... Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Imi place cum e ingropat firul . In partea de jos nu mergea tot un arc de cerc complet? Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Decembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Ba da dar am fost la limita cu MDF-ul riflat .De data asta am cumparat MDF gata riflat , nu m-am mai chinuit sa-l crestez eu.Oricum la sfarsit va parea ca este dintr-o singura bucata. Link spre comentariu
Toader Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Putin off-topic, dar apropiat de subiect.Produsul anului dupa revista Stereophile e o boxa asemanatoare. http://www.stereophile.com/content/iste ... oduct-year Link spre comentariu
VTP Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Putin off-topic, dar apropiat de subiect.Produsul anului dupa revista Stereophile e o boxa asemanatoare.http://www.stereophile.com/content/iste ... oduct-yearIncinta Voxativ Ampegio este tot BLH dar este utilizat traductorul de 7" produs de firma iar hornul nu este tractrice. Pe site-ul firmei se mai gaseste si un dublu VTP, putin adanc (gen panou gros), dar cu principiul de functionare mai corect decat DTQWT-ul lui Troels Gravessen.Noi am plecat de la ideea de a utiliza coaxialul BM12CXA intr-o incinta care sa-l ajute mai mult decat orice alt tip de incinta la frecventele joase, mai ales ca in VTP ne-am dat seama ca nu are nevoie decat de un mic ajutor.In plus, am vrut sa aderam la afirmatia lui Paul Voigt, care a afirmat ca TRACTRICEA este curba care trebuie sa guverneze un horn acustic pentru maximum de performanta. Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Si niste grafice (pentru cine nu a avut chef sa parcurga tot articolul) http://www.stereophile.com/content/voxativ-ampeggio-loudspeaker-measurements Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Incinta Voxativ Ampegio este tot BLH dar este utilizat traductorul de 7" produs de firma iar hornul nu este tractrice. Pe site-ul firmei se mai gaseste si un dublu VTP, putin adanc (gen panou gros), dar cu principiul de functionare mai corect decat DTQWT-ul lui Troels Gravessen. Cumva oarecum seamana cu proiectul cu difuzor full range HX201 de la CIARE ? Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Decembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2011 ..................... Link spre comentariu
VTP Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Si proiectul CIARE este tot un VTP dublu. In definitiv, atunci cand vrei maximum de eficienta a incintei la reproducerea frecventelor joase sunt putine variante, mai ales cand mai intervin si alte deziderate, astfel ca nu ramane decat hornul, clasic, care se desfasoara linear (VTP) sau dupa curbe definite matematic (logaritmiec, exponentiale, tractrice, etc.) dar care sunt, practic, mai dificil de realizat practic. Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 .....................Imi place designul cu cerculete icon_jook Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Decembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2011 ................... Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Off-topic. Cred ca in golul ramas merge bagat nisip cernut audiofil.On-topic. Pare riflat manual? Incepe sa semene bine cu modelul 3D. Link spre comentariu
vidax Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 George tu ai trecut deja la "profesionisti", ce realizezi tu nu este la indemana unui amator de rand. Felicitari! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum