Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

energie eoliana

costinium6

Postări Recomandate

la drum de seara mi-a picat in poala.. un alternator cu rotor neodim, 3 faze la 48 v cu 3000 rpm la 1,5 kva, merge facut motor de kart cu 4 baterii de 35 ah da nu am gasit un driver de 3 faze din cc(am spart 5 imprimante 3 cd rom si 1 flopy, doar bifazice), mai bine il fac eoliana, are careva idee ce dimensiune tre sa aiba elicea pentru a furniza 500w, cu incarcatoru de baterii ma descurc ca il fac din 3 faze +- puls pt baterii, conform hartii eoliene am o medie de7m/s, daca stie careva mai mult ca mine rog sa m-ajute cu dimensionare elice si fezabilitate :freaza:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costinium6

2

• vfp_mihai

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

doar bifazice..... motoarele de video playere ai incercat ? eu am desfacut si parcas trifazice , spor la treaba ,incearca un driver pentru motoare de aeromodele stiu ca merg pe acelasi principiu .

Link spre comentariu

videoplayere nu prea mai is prin zona, am gasit pe vitacom un drv 3faze da nu e pe stoc si aia nu te prea iau in seama daca e vorba de o piesa de 25 ron, cu igbt-urile ma descurcam da cu formele de unda pt comanda nu prea, mai bine il fac eoliana! ms mult

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări