andreidaniel Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Am vazut in Domo o marca mai..aparte Vivitar.Stie cineva ceva despre ea? M-ar interesa..sa stiu cum o plasez.Prietena mea vrea sa-si ia un aparat foto dar pana in 250 RON!Si am vazut pe net ca ar fi asa de la Benq,Olympus,Vivitar,Agfa.si ar mai fi,dar depaseste nitel bugetu la 269 lei un Samsung pe emag..Eu vazusem pe net ca Vivitar is facute in California..acum na,nu stiu cat de grozave or fi..Benq stiam ca is taiwaneze..Olympus auzisem ca-s bune,is japoneze.De Agfa stiu de la filmele clasice ca intre Agfa si Kodak preferam Kodak,ca ..era mai bun. Aici e pagina lor: http://www.vivitar.com/products/1/digit ... vicam-t328 Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Toate brand-urile de aparate foto digitale sunt fabricate in China, dar asta nu inseamna ca sunt slabe calitativ. Va recomand Canon/Minolta/Olympus/Kodak cea mai ieftina varianta.Oricum satisface tot ce se poate cere de la un aparat compact. Link spre comentariu
andreidaniel Postat Iunie 12, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2011 Aha,multumesc.Eu din cate am vazut in iasi..Minolta nu tin minte sa fi vazut,Canon,da.Eu personal am un Benq C1050 luat din Viena in toamna anului 2008.Scoate niste poze foarte bune,are 10MP,mai bune chiar decat Lumix Panasonic care are 6MP si 10x zoom optic,iar al meu 3x zoom optic.Ce e mai naspa la video..sunetul nu e asa ca lumea,tre sa fie destul de puternic pt a putea fi inregistrat in conditii ok,dar nu prea puternic ca altfel il distorsioneaza;aceeasi buba este si pe functia lui de inregistrare voce;mai bun calitativ la inregistrare voce e Nokia E51 foarte sensibil.Il pot tine si in buzunar interior la sacou sau camasa si reusesc a inregistra foarte bine.La Canon,posibil sa fie cum spuneti dvs,dar un profesor a meu din facultatea avea o camera,cu obiectiv mare Cannon si a facut niste poze si n-au iesit prea stralucite.Mult mai bine ieseau cu Benq'ul meu.Pana la urma cu marca asta ViviCam ..ce e?E buna ori ba?Nu gasesc pe net..nici plangeri,nici laude pana acum. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Toate aparatele foto ieftine au rata de esantionare mica la sunetul din video, nu ai ce sa faci. Eu zic sa pui aia 19 ron in plus si sa iti iei Samsung, macar pt poze stii o treaba. Mama are unul de 8mp luat sh acum vreo 4 ani si inca merge fara figuri. Eu am avut 3 aparate Canon, au fost ok, dar nu le'am tinut suficient cat sa imi faca probleme. Sau daca vrei ceva un pic mai serios vezi aici, eventual mai negociem un pic la pret tinand cont ca nu am card la ea. Link spre comentariu
andreidaniel Postat Iunie 12, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2011 Merci de negociere,dar..fata vrea un lucru nou din magazin,sa merg cu ea.Si e si primul aparat foto digital pt ea..intelegi tu.Plus ca ea vrea si pana in 250 lei ori ce ai tu e 300 lei. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Pune tu aia 19 lei din buzunar si ia Samsung. Link spre comentariu
andreidaniel Postat Iunie 12, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2011 O sa compar Olympus cu Samsung sa vad care e mai bun..Olympus totus is japoneze. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Mama inainte sa aiba Samsungul asta a avut Olympus. Facea urat la frig. Link spre comentariu
ady_marinescu Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 Olympusul meu nu face urat nici la frig, nici la cald. In buget iti recomand Samsung ES28, varianta argintie care e mai ieftina decat cea neagra, desi in rest sunt identice (la Emag). Cateva pareri poti citi aici: http://live.emag.ro/reviews/aparat-foto ... 8B--r59560 sau din afara cu note, aici: http://www.reevoo.com/p/samsung-es28 Din punctul meu de vedere, pe langa ce scrie acolo, un mare plus il reprezinta folosirea a 2 baterii AA (R6) care se gasesc pe toate drumurile daca ai ramas fara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum