Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Activare windowws XP Home Edition.

Nemesis

Postări Recomandate

Am cumparat acum vreao luna o licenta de win XP Home Edition. L-am instalat merge pot sa zis chiar mai bine decat cel proffesional pirat pe care il aveam inainte.Problema e ca am vrut sa-l activez (pt ca altfel merge doar 30 zile) si n-am reusit . Urmand etapele activarii mi-a cerut la un moment dat srialul ala care este pe abtibild (ala care ti-l cere si la instalare) dau next si zice ca windows-ul meu nu mai poate fi activat cu serialul pe care l-am pus eu pt ca nr activarilor cu a acest serial a fost depasit.Ce-as putea sa fac in acest caz? V-ar ruga daca avetzi ,sa postati sau sa trimite-ti MP cu serialele voastre de win xp home edition ca doar poate poate unul o sa mearga.Grabiti-va , ca in 2 zile nu-l mai pot folosi fara sa-l activez , si ideea unei reinstalari imi cam displace (instaleaza aia , refa setarile alea - stiti si voi cum e :yawinkle: )Astept si alte posible solutii.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Nemesis

4

• i0nutzb

3

• Gheorghe Dracu

1

• dragostalpau

1

Top autori în acest subiect

sună la microsoft românia... dacă îi dai activare, alege over phone (sau cum o fi..), apoi din combo list, alege românia. îţi va da un serial luuuung şi un nr de tel. sună la numărul ăla:)

Link spre comentariu

Cineva ti-a folosit deja numarul serial. Exista prgrame de generare de numere seriale si deci cineva l-a utilizat deja pe al tau. Singura ta sansa e Microsoft Romania. Sau hakerii, dar nu e legal si nici lipsit de pericol.

Link spre comentariu

ai schimbat ceva hardware in configuratia calculatorului?daca da de asta ai patit asa ceva.l-ai activat cu un hardware id si acum ai alt hwid si vrea activare.incearca cum s-a spus sa contactezi microsoft romania sau daca nu ma insel peste vreo 3 luni vei putea activa normal,am inteles ca odata cam la 3 luni iti da voie sa-ti reactualizezi hwid care-l ai in baza lor de date cu serialul respectiv.

Link spre comentariu

N-am schimbat nimic. Odata cu licenta de XP am luat si un hdd de 120 gb pe care l-am montat inainte de a instala noul windows. Oricum mai am 2 sapt si duc computerul acasa unde nu am net dar nu am nici virusi si unde o sa bag linistit batranul meu Win xp proffesional care nu are nici un service pack se instaleaza rapid merge mai repede k asta etc.Oricum pana la urma tot va trebui sa-l activez si pe asta (home edition). O sa dau un telefon la aia de la microsoft da maine ca la ora asta cred ca trag si eu un pui de somn.Oricum pt orice eventualitate , cum as putea afla alte seriale pt win xp home edition pt al putea activa oricand pe net (deci sa nu tot sun la microsoft cand imi mai aduc un hdd de la cineva si-l pun la mine sau imi schimb alta componenta). Ceva o sursa de seriale sau un program care le poate genera? Ca zicea cineva ca se poate genera acest serial si cu ajutorul unor programele. Avetzi vreo idee de unde pot procura un astfel de programel? Daca acest programel este privit ca fiind cam ilegal (desi in fond eu am procurat legal licenta de xp) va rog sa da-ti MP.

Link spre comentariu

Nu te incurca cu asa ceva, da un telefon la Microsoft si daca ai o copie legala iti vor rezolva ei problema, garantat. Prea putina lume cumpara software, asa ca ii vor ajuta cit pot pe cei care au licente. Licenta ta e OEM sau e end user? Ai holograma cu "Microsoft Genuine" pe cd-ul de instalare?

Link spre comentariu

Cum adica daca am holograma cu "Microsoft Genuine"?Cum arata aia.? Ma uit pe cd si nu vad sa scrie nicaieri ceva de Genuine (care apropo ce inseamna). Licenta acostat 3.5mil ,cd-ul era intr-un plic asa mai mare , plic in care era si o brosura cu cateva ''features'' ale windows-ului respectiv. Tipul de magazin a zis sa lipesc abtibildul ala cu holograma undeva de carcasa ca altfel nu are nici o valoare licenta in caz de control.Poate va faceti o idee din reperele pe care le-am dat.O sa dau diseara tel la aia de la microsoft Romania (diseara dupa 6 ca am tarif ''ore favorite'' :yawinkle: ) si o sa va comunic ce am rezolvat.

Link spre comentariu
Vizitator microjean

Prima activare a mers ok. Apoi am mai reinstalat la un moment dat windows-ul si 'evident' activarea pe internet nu a mai functionat. Am sunat la M$ si mi-au zis sa trimit copie de pe factura sa vada ochiu' lor ce "am mai cumparat pe langa licenta de vindows" :snakeman: Mi-au trimis noul ID si a mers.Si asta s-a intamplat cu cel putin 5 computere diferite din firma.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări