nicul Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 e corect ce spui, totusi vorbesc de un produs care costa zeci de euro dupa calculele de aici. deci e foarte scump si cablajul ala arata cheap, nu prea are filtre pe acolo, nu prea cred ca trece de normele in vigoare privind thd si ems.bon, piesele sunt japan, rubycon e japoneza, tranzistorul la fel, dar parca ar fi produs la casa pionierilor japonezi.chestia e ca doar comparam chinezii cu japonezii. chinezii au si produse de foarte buna calitate, desigur foarte scumpe. am niste lampi cu un led produse pt sylvannia care se pun sub dulapurile suspendate din bucatarie, care pentru 3 dolari m-au dat pe spate la cum arata. o sa pun niste poze mai tarziu.mie personal acel produs japonez nu mi-a facut o impresie prea buna. Link spre comentariu
aygun Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 deci ce sfaturi imi puteti da ? ce sa aleg ceva care sa aiba acest raport ... intensitate luminoasa buna / consum bun / pret bun nu vreau absolutul adica sa lumineze ca soarele dar sa consume cat o baterie de ceas si sa coste cat o punga de seminte dar caut un raport bun intre intensitatea cea mai buna posibila la un consum si un pret acceptabil ??? PS : deci e foarte important sa aiba o intensitate luminoasa cat mai buna ... LUMEN ... consider ca acel beco led de la toshiba indeplineste aceste deziderate . Iluminez o camera de 4 x 3,5 numai cu acel beco led . Daca tot e de capatat de ce sa nu ma folosesc de el. Si apoi , am zis sa impartasesc experienta cu acel dispozitiv si cu alte persoane . Fiecare e liber sa traga concluziile pe care le doreste . Parerea mea este ca , daca ar fi sa fie o idee mai ieftin se va impune cu siguranta pe piata . Consumul este destul de mic in comparatie cu orice gasim pe piata . Chiar si cu cele economice ! Durata de viata de asemenea. Daca ar fi sa dau banii pe asemenea jucarie ? Hmmm, da si nu . Apropos , parca era vorba ca becurile cu incandescenta sa fie retrase de pe piata . Eu inca le gasesc la magazinul de peste drum. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 A fost o perioada de proba...daca totata lumea ar trece la becoled/economice,cine comercializeaza filamente ar da faliment,inclusiv statul ar fi pagubit; sper sa nu se fi incasat ceva fonduri europene pe chestia cu inlocuirea filamentelor,ca trebuie sa-i dam inapoi(noi),CE e cu dare de mana dar prosti nu! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum