Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Priza 12v, 180w, bord MAN

Vizitator greceanu-eduard

Postări Recomandate

Salut toti colegii de forum. Ma confrunt cu o problema la care nu am gasit o solutie si de aceea apelez la cineva care s-a lovit de acest lucru. Lucrez pe un camion marca MAN 26.350TGA, care are la bord doua prize de 12 si 24 volti, ce sunt asemanatoare cu cea de bricheta, dar mai mici in diametru. Am cautat un stecher pentru astfel de prize, dar nu am gasit nici la piese auto, nici la electronice (cele cu mufe, prize, stechere etc). Ma intereseaza mult un astfel de stecher, deoarece pe aceasta priza ce trece prin convertor de la 24 la 12 volti scrie max 180w (deci nu se va incalzi deca a-s avea stecherul adecvat), si in concluzie a-s putea alimenta o lada frigorifica, sau un invertor pt laptop de la 12v la 220. Nu a-s vrea sa schimb designul bordului, montand alta priza, sau sa fac alte improvizatii. Cea de la bricheta camionului are 24v. Daca stie cineva unde gasesc un astfel de stecher, rog a-mi da si mie informatia. Sa aveti o duminica minunata.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• draku

1

Salut colegii de forum. Am primit un raspuns de pe un alt forum, il atasez aici poate stie cineva unde se poate gasi acel stecher. "Soclul ala se cheama Hella Din si e folosit pe multe camioane si chiar motociclete. Trebuie cautat pe la un magazin de electronice sau poate la baietii care se ocupa cu statii radio. Am atasat si o poza poate cineva iti poate oferi mai multe detalii."Fişiere ataşate:!Bvd06U!CGk~$(KGrHqJ,!gsEv1sfQtynBMEr71gq-g~~_12.JPG

Link spre comentariu

Nu am rezolvat. Am intrebat peste tot si la electrice/electronice si la cei cu statii radio si la piese auto camioane; toti spun ca nu au asa ceva. Gasisem o firma in Constanta reprezentanta Hella, dar nici ei nu au. O duminica faina la totii colegii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări