Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ISO-uri vrajite !!!!!!!!!!!!!!!

Nemesis

Postări Recomandate

China si India.Iar ca firme producatoare de blancuri sunt putine, pana si multe dintre CD-urile Sony gasite pe la noi sunt de fapt Acer. Sunt multumit de Mitsubishi Chemicals(Verbatim) si Plasmon(unele Imation, Polaroid si chiar Traxdata).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• i0nutzb

2

• Nemesis

2

• Kiusro

2

• Tavi

1

Top autori în acest subiect

CD-ul daca nu se exfoliaza nu are nici o problema, Unitatea care il scrie este problema daca apar probleme de genu' "fail to write the disk" am un prieten care a scris ,cu un cd-rw sony sau samsung , ani d zile si la un moment dat au inceput sa ii cada cdurile si nu intelegea d c :smt017 , si a tot schimbat marca d cd-uri ca sa afle ca l-a lasat rw-ul... :smt022 era si cazul... dupa nush cati ani

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

CUM???? pe cdrom nu se pot modifica datele dupa cum si denumirea Compact Disk Read Only Memory, dar totusi cum???

Pai ia zgarie-l putin sa vezi cum se modifica datele. ASA!
aia e o modificare "definitivă" a datelor.omul spunea că acelaşi blanc dădea CRC-error pe un calculator, şi pe altul mergea ok!!de curiozitate, era iarnă?? că mi s-a întâmplat şi mie figura, să mă plimb cu un cd prin frig, să îngheţe, şi dacă-l băgam imediat ce intram în casă în unitate, POC: CRC-error!!după ce se mai încălzea, era ok!! :)şi dacă tot vă făliţi cu combinaţiile unitate cd/rw dvd/rw - blanc, eu folosesc blancuri sundisk pe o unitate asus. am şi cd writer asus, am acum dvd writer tot asus, şi sundiskurile merg perfect!!!singura dată când am avut probleme a fost când unitatea (cd-rw) a luat-o niţel razna, (am rescris eu firmware-ul cum nu trebe :yawinkle: ) noroc că mai era în garanţie, şi-a fost schimbată!! :yawinkle:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări