hugo Postat Octombrie 16, 2006 Partajează Postat Octombrie 16, 2006 China si India.Iar ca firme producatoare de blancuri sunt putine, pana si multe dintre CD-urile Sony gasite pe la noi sunt de fapt Acer. Sunt multumit de Mitsubishi Chemicals(Verbatim) si Plasmon(unele Imation, Polaroid si chiar Traxdata). Link spre comentariu
Kiusro Postat Octombrie 17, 2006 Partajează Postat Octombrie 17, 2006 CD-ul daca nu se exfoliaza nu are nici o problema, Unitatea care il scrie este problema daca apar probleme de genu' "fail to write the disk" am un prieten care a scris ,cu un cd-rw sony sau samsung , ani d zile si la un moment dat au inceput sa ii cada cdurile si nu intelegea d c :smt017 , si a tot schimbat marca d cd-uri ca sa afle ca l-a lasat rw-ul... :smt022 era si cazul... dupa nush cati ani Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 29, 2006 Partajează Postat Octombrie 29, 2006 CUM???? pe cdrom nu se pot modifica datele dupa cum si denumirea Compact Disk Read Only Memory, dar totusi cum???Pai ia zgarie-l putin sa vezi cum se modifica datele. ASA!aia e o modificare "definitivă" a datelor.omul spunea că acelaşi blanc dădea CRC-error pe un calculator, şi pe altul mergea ok!!de curiozitate, era iarnă?? că mi s-a întâmplat şi mie figura, să mă plimb cu un cd prin frig, să îngheţe, şi dacă-l băgam imediat ce intram în casă în unitate, POC: CRC-error!!după ce se mai încălzea, era ok!! şi dacă tot vă făliţi cu combinaţiile unitate cd/rw dvd/rw - blanc, eu folosesc blancuri sundisk pe o unitate asus. am şi cd writer asus, am acum dvd writer tot asus, şi sundiskurile merg perfect!!!singura dată când am avut probleme a fost când unitatea (cd-rw) a luat-o niţel razna, (am rescris eu firmware-ul cum nu trebe :yawinkle: ) noroc că mai era în garanţie, şi-a fost schimbată!! :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum