robert1000 Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Buna ziua! Deci, problema e in felul urmator : am un frate caruia i s-a stricat tv-ul (un Watson). Fiind un tv de diagonala mica, s-a gandit ca, decat sa arunce banii pe reparatul acestui tv, mai bine sa-si achizitioneze la second hand un tv de-o diagonala mai mare, insa de-o calitate foarte buna. Care dintre brandurile producatoare de tv crt fac cu adevarat tv-uri bune? Si aici ma refer la fiabilitate... - Samsung, LG, Panasonic sau Sony? Astept raspunsurile dvs. Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Asta depinde si de om eu pentru mine as alege LG sau Panasonic altii sunt convins ca altceva . Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Intotdeauna Sony a fost cu un pas inainte in ce priveste fiabilitatea CRT. Parerea mea ... Link spre comentariu
molioa Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 In `90, am adus din Germania un Toshiba. L`am folosit vre-o 4 ani, dupa care l`am dat la o ruda la tara. Inca functioneaza perfect, si cred ca are, peste 30 ani vechime. Nici o reparatie. Link spre comentariu
robert1000 Postat Decembrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Pana la urma am luat Panasonic Quintrix plat 29". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum