Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa 11ak56-4

Postări Recomandate

buna ziua , va rog daca ma puteti ajuta c-o informatie: intr-un sharp 20mt45c , am descoperit cu oroare , un prieten mai vechi : sasiul 11ak56-4 , fara optocuplor , cu sursa pulbere . va rog daca-mi poate spune cineva cu ce inlocuiesc diodele D841 si D842 , smd-uri pe care scrie sus FA506 si mai jos RS1M . va multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cosminc

7

• dan cod

2

• tv1

1

• naetv

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

rezultatul a fost exploziv , i-au trebuit doua secunde fetului sa se prajeasca impreuna cu doua diode din punte ,si intr-un final si siguranta ( sarcina artificiala s-a aprins o secunda ) ; o sa-ncerc sa decuplez si trafu de linii.. - de data asta nu s-au mai ars diodele ba159

Link spre comentariu

Integratul din sursa s-a schimbat?daca nu poate linistit din cauza asta sa fii puscat FETul.Eu cand gasesc FETul dus schimb din start si integratul.In 99% din cazuri se duce si integratul.

Link spre comentariu

am scris de cateva ori(este adevarat in mai multe locuri)si 2 electronisti au raspuns ca fac la fel:mai ales in sursele cu mos-uri puneti o rezistenta in serie cu acesta de aprox 100ohmiau fost si raspunsuri ca se pierde ceva timpdar arderea mos-ului si un nou drum la magazin e o solutie mai convenabila?

Link spre comentariu

Daca te ocupi de reparat,a-ti dau o sursa,unde e numai 2,39 lei.Alegi piese in valoare de minim 25lei,si trimit prin posta.Preturi foarte bune.Da-mi un PM,daca te intereseaza

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări