Vizitator Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Va salut,aparatul accepta comanda de schimbare program dar la incercarea de o modifica volumul de la panou se blocheaza complet-nu mai ia nicio comandaDaca modific volumul din telecomanda intra in stand-byMemoria M58655PFiind tv din 1990 sper ca e ff cunoscut,nu am dat jos ecranul de pe procesor,este plin de praf Link spre comentariu
elmar Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 din pacate e un tv destul de vechi si a iesit din atentia depanatorilor de ceva vreme...sper sa-si mai aduca aminte cineva cam ce defecte au aceste tv-uri ...(care au fost niste aparate extrem de bine facute si nu prea au fost multe probleme cu ele) dar au trecut anii si tensiunile sursei ar putea avea modificari (din cauza uscarii condensatorilor electrolitici) verificati tensiunile care alimenteaza procesorul si memoria...schema o puteti lua de aici:http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=15615 Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Este telecomanda originala ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 multumesc pt raspunsuri,nu am masurat nimic pt ca nu-l pot pune pe masa de lucru(hernia inghinala e aproape de bisturiu) si pana vine cineva in vizita sa ma ajute mi-am permis sa va deranjeztelecomanda este originalalasati lucrurile la acest stadiu,am sa revin daca nu e problema de alimentare Link spre comentariu
maresmircea57 Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Verificati tensiunea de -30v, din pinul 2 al memoriei M58655P. Am intalnit de multe ori lipsa acestei tensiuni. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 chiar eu recomand masurarea tuturor tensiunilorma rodea intrebarea:de ce tine totusi memorate programele,luminozitatea,culorile? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 (editat) chiar astazi am reparat un tv din asta este culmea ca conzi sunt perfecti de atita timp nici nu ma asteptam si un tub de nota 10 acum este la prima reparatie si am gasit dioda zener in scurt de pe bv paralel cu condu cuplaj cu deflexia asta tv bun nu gunoaiele din ziua de azi ce telecomanda merge la acest tv Editat Decembrie 17, 2015 de Harhas Florin Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 TNQ2636 E modelul cu alimentarea pe un modul in dreapta sus? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 TNQ2636 E modelul cu alimentarea pe un modul in dreapta sus? Da,dar TNQ2637,de ce sa nu functioneze la acest tv-u de mai sus ??? Eu unul cred ca sunt la fel.....Telecomanda TNQ2636 cu Telecomanda TNQ2637. Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 Da,da sunt la fel! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 va multumesc am gasit la can.....ton ca merge si pilot 1695 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum