Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Home Theater Pioneer 5.1 HTP2500

Vizitator -cYber

Postări Recomandate

Vizitator -cYber

Salut, am un sistem Pioneer 5.1 HTP2500 si nu reusesc sa il fac sa scoata sunetul 5.1, L-am conectat la pc prin cablu optic,se aude foarte clar dar cand am dat sa testez un sunet 5.1 de la THX sunetul care in mod normal trebuie sa se auda in SL,SR se aude tot in L,R sateliti din spate nu se aud aproape deloc. Placa de sunet este on-board dar are iesire 5.1 chiar si Dolby Digital Live. Acum am facut o comanda de o placa de sunet bunicica Asus XONAR-DX din ce am inteles eu, sistemul meu trebuie sa il conectez prin SPDIF cu un cablu coaxial. Intrarea digitala optica vreau sa fie libera pt ca colo va fi conectat o consola ps3.Acum intrebarile mele sunt:1: De ce nu se aud cele 2 difuzoare din spate ?2: La noua placa de sunet XONAR-DX ce cablu coaxial sa folosesc recomandatimi un cablu bun.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristi_ozana

1

Top autori în acest subiect

Salut, am un sistem Pioneer 5.1 HTP2500 si nu reusesc sa il fac sa scoata sunetul 5.1, L-am conectat la pc prin cablu optic,se aude foarte clar dar cand am dat sa testez un sunet 5.1 de la THX sunetul care in mod normal trebuie sa se auda in SL,SR se aude tot in L,R sateliti din spate nu se aud aproape deloc. Placa de sunet este on-board dar are iesire 5.1 chiar si Dolby Digital Live. Acum am facut o comanda de o placa de sunet bunicica Asus XONAR-DX din ce am inteles eu, sistemul meu trebuie sa il conectez prin SPDIF cu un cablu coaxial. Intrarea digitala optica vreau sa fie libera pt ca colo va fi conectat o consola ps3.Acum intrebarile mele sunt:1: De ce nu se aud cele 2 difuzoare din spate ?2: La noua placa de sunet XONAR-DX ce cablu coaxial sa folosesc recomandatimi un cablu bun.

La sistemele 5.1 iti trebuie semnal pentru fiecare canal in parte. Daca nu trimiti semnal pe fiecare canal nu vad cum sa-ti mearga toate canalele. De aceea ai nevoie de 3 cabluri la un capat RCA si la un capat jack, si sa setezi iesirile de la calculator (placa de sunet) pe 5.1
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator marioshik

Cablul optic imparte singur semnalul catre toate difuzoarele,vezi in setarile placii audio sau in cele ale driverului de sunet,seteaza si acolo 5.1!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări