Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vreau sa fac si eu unu'....

bogdan666

Postări Recomandate

Condensatorul de 16V din schema din dreapta-jos este filtru capacitiv după redresare şi nu e pus pe 220V.Dacă ar lipsi acest condensator din montaj ai avea o bîrăitură mare în difuzoare şi n-ai putea asculta nimic .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan666

10

• TESSLA

4

• lorik199

2

• +_Florin_+

2

Top autori în acest subiect

dar pe cat e pus? ca asta mi-e ciuda ca nu scrie...sa zicem ca asta o rezolv ca ma uit la lm317 pe ce voltaj lucreaza. dar ma deranjeaza ca nu scrie la traful de sus, si asa nu stiu cum se almenteaza montajul.

Link spre comentariu

Traful ala e de 220V-->6.3Vca(scrie pe schema), dar eu te sfatuiesc sa pui traf simplu, facut la 6,5 Vca(intervine si rezistenta firelor, a contactelor soclurilor), fara redresare, stabilizare, filtrare etc, si 2 rezistente de 100 ohm la masa, de pe fiecare fie al fir al filamentuluiTu ai nevoie de un transformator care sa scoata 220Vca si 6.5Vca in secundar , la 200mA respectiv 5A

Link spre comentariu

Eu am folosit un traf de Traviata si functioneaza satisfacator, in sensul ca dupa cateva ore se cam incalzeste. E si din cauza ca am si cinci tuburi ( vu-metru stereo cu EM84 :da ). Asa ca in locul tau as cauta aici pe forum un asemenea traf.

Link spre comentariu

Urat titlu :da Daca pe viitor mai sunt interesati si altii, cum cauta: vreau sa FUCK si eu unu" :ciuda:Mai ales ca e in DIY (do it yourself) :101

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări