ionionel Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Condensatorul de 16V din schema din dreapta-jos este filtru capacitiv după redresare şi nu e pus pe 220V.Dacă ar lipsi acest condensator din montaj ai avea o bîrăitură mare în difuzoare şi n-ai putea asculta nimic . Link spre comentariu
bogdan666 Postat Iunie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2011 dar pe cat e pus? ca asta mi-e ciuda ca nu scrie...sa zicem ca asta o rezolv ca ma uit la lm317 pe ce voltaj lucreaza. dar ma deranjeaza ca nu scrie la traful de sus, si asa nu stiu cum se almenteaza montajul. Link spre comentariu
lorik199 Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Traful ala e de 220V-->6.3Vca(scrie pe schema), dar eu te sfatuiesc sa pui traf simplu, facut la 6,5 Vca(intervine si rezistenta firelor, a contactelor soclurilor), fara redresare, stabilizare, filtrare etc, si 2 rezistente de 100 ohm la masa, de pe fiecare fie al fir al filamentuluiTu ai nevoie de un transformator care sa scoata 220Vca si 6.5Vca in secundar , la 200mA respectiv 5A Link spre comentariu
TESSLA Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Eu am folosit un traf de Traviata si functioneaza satisfacator, in sensul ca dupa cateva ore se cam incalzeste. E si din cauza ca am si cinci tuburi ( vu-metru stereo cu EM84 ). Asa ca in locul tau as cauta aici pe forum un asemenea traf. Link spre comentariu
bogdan666 Postat Iunie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2011 pana aici e cat de cat clar, mai am o singura nelamurire mare. cum se realizeaza T1 ? Link spre comentariu
TESSLA Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Ai nevoie de un miez de macar 6 centimetri patrati. Link spre comentariu
bogdan666 Postat Iunie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2011 de 2 trafuri nu ? asta ma gandeam si eu. dar ce sarma si cata trebuie sa pun pe el ? Link spre comentariu
TESSLA Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Vezi ca scrie pe site! Pe forum nici nu mai zic. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Urat titlu Daca pe viitor mai sunt interesati si altii, cum cauta: vreau sa FUCK si eu unu" :ciuda:Mai ales ca e in DIY (do it yourself) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum