costi002 Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 incearca cu varianta asta. sper ca alimentarea este ok, filtrata, stabilizata, etc gen pwm config4.txt Link spre comentariu
costi002 Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 ne spui si noua razultatul final al lucrarii? Link spre comentariu
Xaby Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Scuze ca nu am postat nimic dar nu am avut timp sa continui. Luna viitoare daca am timp finalizez lucrarea si dau detalii. Link spre comentariu
Ticu Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Azi am testat eu variantele 2 si 3 (adica cele cu 12F675).Singura care nu mi-a mers a fost prima (2.1). Restul OK, felicitari.Varianta 2.2: start pe 0%; reglaj 0...100% in 10 secunde (cu butonul apasat continuu).Varianta 2.3: start pe 0%; reglaj 0...100% in 4 secundeVarianta 3.1: start pe ultima valoare setata inainte de intreruperea alimentarii; reglaj 0...100% in 2 secundeVarianta 3.2: start pe ultima valoare setata inainte de intreruperea alimentarii; reglaj 0...99% in 2 secundeI-am propus unui coleg de pe forum utilizarea dimmerului intr-un montaj unde un releu cupleaza intrarile la masa pentru lung timp viewtopic.php?f=209&t=132318. A aparut urmatorul inconvenient:- cu exceptia variantei 2.3, daca butonul DOWN este apasat continuu, atunci ledul continua sa clipeasca (cu factorul de umplere 1%) si dupa ce se ajunge la 0.E drept ca pana la urma autorul nu va folosi dimmerul pentru ca vrea sa "dimmeze" sursa de 220V a ledurilor, dar pentru altii ar putea fi interesant daca se poate elimina acest clipit. Link spre comentariu
Ticu Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Si o corectura in textul de mai sus: in loc de 99% se va citi 95%; in loc de 1% se va citi 5%(fiindca numarul total de trepte intre 0 si 100% este 20, deci o variatie de o treapta inseamna 5%). Link spre comentariu
VASTech Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Salutare baieti, a experimentat careva o schema de PWM pentru AC cu triac? Vreau sa controlez un FAN la 220v si as avea nevoie de asa ceva, am studiat putin pe goagle si cred ca ar fi nevoie de un zero-cross detector pentru a putea comanda in PWM fan-ul pe AC. Stima! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum