Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

KITT CKV-2154 schema

Postări Recomandate

Dispune cineva de schema acestui tv? Am ceva componente prajite prin sursa si as incerca sa-l reconstitui, desi nu stiu daca merita efortul. Va multumesc, de la Cluj, numai bine!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ANDRASONI LUCIAN

3

• cornel1962

3

• tv1

2

• tehtronics

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Doar dupa model nu se poate sti ce sasiu este....Sursa :tranzistoare sau ICBaleiaj vertical ( tranzistoare sau IC ),jungla,final audio,microprocesor si memorie.....

Link spre comentariu

Este adevarat, dupa marca si model , cam greu de identificat, procesorul este M50433B-508SP si memoria M58659P, sursa este facuta cu STK7348, jungla TA7698, cadre AN5515, final audio AN5265, cale comuna TA7680AP .Pe sasiu este notat: HCT-40E8 94V-0 si 4551#031.Va multumesc mult, de la Cluj, numai bine!

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...

As avea si eu nevoie de schema acestui tv, il am in atelier cu trafo linii prajit(vizibil) si nu cred ca mai pot identifica seria acestuia. Daca stiti despre ce trafo ar fi vorba acolo, va rog sa ma ajutati si pe mine. Multumesc si toate cele bune!

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Imi cer scuze ptr.intarzierea cu care raspund, va multumesc foarte mult pentru ajutor..... am lasat tv-ul deoparte ,deoarece l-am primit cu urmatorul defect " o siguranta arsa ,sau poate un fir dezlipit" ( asa sustinea proprietarul).... cand i-am comunicat ce are, nu a mai dat nici-un semn. Inca odata va multumesc d-le Palcu Ion si d-le Leoncris ptr.ajutorul dvs.

Link spre comentariu

:rade:  :rade:  :rade:

Daa, asa spun toti ,  am primit ieri o chinezarie  la care se aprinde ledul  standby  ,si proprietarul spune : sigur are siguranta arsa  !! :rade:

am auzit una tare de tot, citez : " televizoru' e bun , n'are nimic...intra curent in el , da n'apare oamenii "

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări