jack Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Va rog,poate recunoaste cineva producatorul acestui aparat? Multumesc. Link spre comentariu
jack Postat Iunie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2011 Am uitat sa mentionez , tuburile sunt Tungsram , si anume TAK2 , TAF3 , TABC1 , TAL4 , PV4100 , configuratia anilor 1936 - 1938 . Plus la scala un tub lunguiet si subtire , poate indicator optic de acord . In partea stanga a scalei este o sigla , intr-un triunghi cu varful in sus sunt trei litere , PTO . Poate a mai intalnit cineva aceasta sigla . Aparatul provine din Timisoara si inclin sa cred ca a fost o manufactura locala . Link spre comentariu
gaby57 Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 spune-mi un detaliu mufele de pe sasiu sunt de culori diferite ,par a fi mufe actuale ,cum arata sub sasiu o poza daca se poate Link spre comentariu
gaby57 Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 lampile in configuratia asta sunt folosite la multe modele,daca te intereseaza trimite pm Link spre comentariu
jack Postat Iunie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2011 Sunt 6 mufe in spate , metalice prinse intr-o bucata de pertinax , ale caror capete iasa prin gauri date in tabla din spate a sasiului . Capetele acestor mufe sunt cu filet , acolo sunt infiletate acele capacele de plastic , ca sa nu se atinga mufele metalice de sasiu , deci in primul rand au rol de izolator . Sunt 2 rosii pt dif suplimentar , doua galbene pt pickup , doua albe pt antena si impamantare , Intre cele de dif si cele de pickup este un comutator , nu stiu cum se numeste , face contact intre 2 lamele metalice , are la capat un buttonas de ebonita , pt ton , bas - inalte in functie de pozitie . Nu am cu ce sa pozez acum partea de jos , cele mai multe componente pasive sunt ALWAYS si ASTRA , dar mai sunt SATOR , AUSTRIA , DITMAR , PHONIX , UTTA . Alte poze si detalii pot sa dau numai saptamana viitoare . Mi se pare ca e ceva facut dupa HORNYPHON . Link spre comentariu
feri.visky Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Nu stiu care este cauza dar eu nu mai pot vedea imaginile...Tubul lung este un indicatior optic de acord cu descarcare in gaz... misa! are unul...Sigla nu imi este cunoscuta... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Incearca sa iei legatura cu George Pataki WB2AQC Grig [email protected] E roman plecat din Timisoara . Link spre comentariu
jack Postat August 13, 2011 Autor Partajează Postat August 13, 2011 Multumesc de idee , asa o sa fac . Mai ales ca mai am un Hornyphon procurat tot din Timisoara , seamana foarte mult cu ce am gasit pe radiomuseum , respectiv " Hornyphon Super Lord E-142 Quer , dar in fata are 2 butoane si f. mici diferente in interior . Chiar daca pe trafo de retea are eticheta firmei Hornyphon , langa cond. variabil are o eticheta argintie " LIZENZ " Multa stima Incearca sa iei legatura cu George Pataki WB2AQC Grig [email protected] E roman plecat din Timisoara . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum