susanu_pisu Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Ce telecomanda merge pe acest sasiu?pt ca am luat un 2040 si nu merge.... Link spre comentariu
mariancalinescu Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Trebuie sa mearga,poate ai cumparat o telecomanda defecta.Telecomenzi pentru 11AK36: 2040,1940,1040 etc. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Ar fi fost bine sa dai si tipul tvului pentruca daca este JVC sau Toshiba (parca era si alta marca nu imi aduc acum aminte care) astea nu merg cu clasicele de vestel. Link spre comentariu
tehtronics Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Dan are mare dreptate...Asculta sfatul unui adevarat profesionist.-pentru soft VESTEL: 1940, 2040 ... -pentru soft JVC: P1841, RM-C355, RM-C1100 ....-pentru soft TOSHIBA: CT-871 ...PS. "profesionist" l-am numit pe Dan...(a nu se intelege gresit ) Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 asta e o gluma buna pentru dimineata de simbata...! sinteti varza in domeniul telecomenzilor si dvs si dl mare vinator de posturi...!pentru conformitate , exista inca virgula cel putin 4 mari firme care au luat licenta lui 11ak36 de la vestel si care functioneaza doar cu telecomenzile tipice , proprii fiecarui nume in parte ...1-- durabrand 2-- metz3-- onwa4-- sanyopentru cei din categoria toma-necredinciosul , pot posta si modele concrete , ca sa va demonstrez cu dovezi afirmatiile mele... :daauzi la el ... ADEVARAT PROFESIONIST... ...ma doare burta de ris...!iata cum ar trebui sa arate mesajul unui ADEVARAT PROFESIONIST la intrebarea domnului inginer susanu-pisu...POSTATI MARCA SI MODELUL TVC-ULUI ECHIPAT CU SASIUL ACESTA 11AK36 , AVIND IN VEDERE CA EXISTA O LISTA DE FABRICANTI DIFERITI CU TELECOMENZI COMPLET DIFERITE ...ABIA DUPA ACEEA NE VOM LAMURI CUM STAU LUCRURILE...! si punct...! in rest , ceea ce ati postat domniile voastre se poate incadra la semi-amatorism , barbologie , divagatii , informatii semi-reziduale ...asta ca sa fiu , totusi ,generos si sa nu zic amatorism ieftin si / sau de parada...!CONCRET...!ce va faceti dvs , cei doi mari profesionisti in viata ai rsr-ului , daca domnul inginer are pe masa un tvc ONWA , sau un METZ , ca nu va merge nici o telecomanda din cele enumerate de prietenul dvs , dl tehtronics...? Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Iunie 12, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2011 a venit si raspunsul....tv este Toshiba....nu trebuia sa faceti atata zarva pt o amarata de telecomanda...dle misaura, fiti si dvs mai ingaduitor, mai calm cu lumea de pe forum, cand gresesc corectatii, dar nu mai vorbiti urat...fiecare este profesionist in cate ceva...dvs va dati expert, daca sunteti norocul dvs...sper sa nu va certati si cu mine acum...astept raspunsul la telecomanda....pt ca nu m-am dumerit Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Eu si Marius am avut dreptate iar ce telecomanda iti trebuie ti-a raspuns Marius mai sus. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 telecomenzi care merg la acest sasiu , pentru tvc marca toshiba sint urmatoarele...1-- twd50147 , oem toshiba2-- com4932 sau com5532 , com3-- ir467 gbs4-- p4141 pilot 5-- ct9859 , originala sau copie Link spre comentariu
tehtronics Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 telecomenzi care merg la acest sasiu , pentru tvc marca toshiba sint urmatoarele... 1-- twd50147 , oem toshiba 2-- com4932 sau com5532 , com 3-- ir467 gbs 4-- p4141 pilot 5-- ct9859 , originala sau copie adevarat...dar si asta, cum am precizat anterior: CT-871...gasesti si la http://reclama/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum