Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda 11ak36

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tehtronics

2

• misuraelectronic

2

• susanu_pisu

2

• dan cod

2

Top autori în acest subiect

Ar fi fost bine sa dai si tipul tvului pentruca daca este JVC sau Toshiba (parca era si alta marca nu imi aduc acum aminte care) astea nu merg cu clasicele de vestel.

Link spre comentariu

Dan are mare dreptate...Asculta sfatul unui adevarat profesionist.-pentru soft VESTEL: 1940, 2040 ... -pentru soft JVC: P1841, RM-C355, RM-C1100 ....-pentru soft TOSHIBA: CT-871 ...PS. "profesionist" l-am numit pe Dan...(a nu se intelege gresit :da )

Link spre comentariu

asta e o gluma buna pentru dimineata de simbata...! sinteti varza in domeniul telecomenzilor si dvs si dl mare vinator de posturi...!pentru conformitate , exista inca virgula cel putin 4 mari firme care au luat licenta lui 11ak36 de la vestel si care functioneaza doar cu telecomenzile tipice , proprii fiecarui nume in parte ...1-- durabrand 2-- metz3-- onwa4-- sanyopentru cei din categoria toma-necredinciosul , pot posta si modele concrete , ca sa va demonstrez cu dovezi afirmatiile mele... :daauzi la el ... ADEVARAT PROFESIONIST... :rade: ...ma doare burta de ris...!iata cum ar trebui sa arate mesajul unui ADEVARAT PROFESIONIST la intrebarea domnului inginer susanu-pisu...POSTATI MARCA SI MODELUL TVC-ULUI ECHIPAT CU SASIUL ACESTA 11AK36 , AVIND IN VEDERE CA EXISTA O LISTA DE FABRICANTI DIFERITI CU TELECOMENZI COMPLET DIFERITE ...ABIA DUPA ACEEA NE VOM LAMURI CUM STAU LUCRURILE...! :da si punct...! in rest , ceea ce ati postat domniile voastre se poate incadra la semi-amatorism , barbologie , divagatii , informatii semi-reziduale ...asta ca sa fiu , totusi ,generos si sa nu zic amatorism ieftin si / sau de parada...!CONCRET...!ce va faceti dvs , cei doi mari profesionisti in viata ai rsr-ului , daca domnul inginer are pe masa un tvc ONWA , sau un METZ , ca nu va merge nici o telecomanda din cele enumerate de prietenul dvs , dl tehtronics...?

Link spre comentariu

a venit si raspunsul....tv este Toshiba....nu trebuia sa faceti atata zarva pt o amarata de telecomanda...dle misaura, fiti si dvs mai ingaduitor, mai calm cu lumea de pe forum, cand gresesc corectatii, dar nu mai vorbiti urat...fiecare este profesionist in cate ceva...dvs va dati expert, daca sunteti norocul dvs...sper sa nu va certati si cu mine acum...astept raspunsul la telecomanda....pt ca nu m-am dumerit

Link spre comentariu

telecomenzi care merg la acest sasiu , pentru tvc marca toshiba sint urmatoarele...1-- twd50147 , oem toshiba2-- com4932 sau com5532 , com3-- ir467 gbs4-- p4141 pilot 5-- ct9859 , originala sau copie

Link spre comentariu

telecomenzi care merg la acest sasiu , pentru tvc marca toshiba sint urmatoarele...

1-- twd50147 , oem toshiba

2-- com4932 sau com5532 , com

3-- ir467 gbs

4-- p4141 pilot

5-- ct9859 , originala sau copie

adevarat...dar si asta, cum am precizat anterior: CT-871...gasesti si la http://reclama/
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări