sisu Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 salutari.dupa cum zice si titlul am probleme cu o masina de spalat electrolux.in chestia aia unde se pune soda si limpezitor sau cum i-o zice in timpul spalarii ia doar detergentu,limpezitorul ramane.am scos cutia aia sau ce o fi si am curatat-o dar degeaba.tot asa se poarta.eventual daca cineva s-a mai lovit de o astfel de problema i-as fi recunoscator de m-ar ajuta.eventual daca stiti de unde s-ar putea cumpara o cutie de aia noua sa-mi spuneti.stima Link spre comentariu
sisu Postat Iunie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2011 am uitat sa specific ca masina de spalat este modelul ewf 12470w.stima Link spre comentariu
sisu Postat Iunie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2011 chiar nimeni nu are vreo idee cam ce s-ar putea face? Link spre comentariu
cosmos Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 verifica electrovalvele (daca are) care alimenteaza cu apa dispersorul(cutie cum ii zici tu). Link spre comentariu
lus Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 se poate verifica functionarea si cu sertarul de detergent intredeschis,setat pe un program unde ar trebui sa ia <>,daca nu intra apa suficienta verifica ;orificiile(se pot curata sau largi),electrovalvele,legaturile pana la electrovalve(mai dau soriceii pe la ele)comanda de pe modulul electronic(triace) Link spre comentariu
sisu Postat Iunie 25, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2011 mersi d sfat.asa am sa fac.cat despre soricei,sunt cuminti si isi vad de treaba lor Link spre comentariu
sisu Postat Februarie 1, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2012 am rezolvat problema veche a masinii de spalat.acum am o alta problema cu ea.nu isi urmeaza programul normal.merge doar cum are chef.este cand face cate o pauza de 10 minute in care nu face absolut nimic.de exemplu chiar acum ma afiseaza 1 minut si sta pe loc.mai are apa in ea si nu face nimic.sta asa de vreo 15 minute.ce poate avea?p.s. de vreo 2 saptamani face asa. Link spre comentariu
lus Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 verifica pompa si rezistenta Link spre comentariu
sisu Postat Februarie 1, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2012 din ce am observat,nu poate da apa afara dupa ce vrea si-a facut ciclu de spalare sau limpezire.cred ca are mizerii si trebe curatata.asta fac voi face acum.revin cu vesti. Link spre comentariu
sisu Postat Februarie 1, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2012 o noua problema.are in colt jos un loc unde banuiesc ca se curata de scame si alte balarii.are un furtun mic de plastic care iese si curge apa prin el.mai are un capac mai mare care la fel curge apa daca il deschid.daca il iau afara de tot se vede ca vrea sa dea si mizerii afara.dar mai este ca o supapa de plastic dupa el cu garnitura de cauciuc care nu vrea sa iasa de tot afara.iese putin si da semne ca ar vrea sa curca si mizerii.supapa aia ar trebui sa iasa de tot sau doar se misca putin? Link spre comentariu
sisu Postat Februarie 1, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2012 e ok momentan.am reusit sa-l scot afara si sa-l curat.avea multe mizerie.acum sa dau drumul la spalat sa vad ce face.sper sa fie ok Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum