Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme masina de spalat electrolux

sisu

Postări Recomandate

salutari.dupa cum zice si titlul am probleme cu o masina de spalat electrolux.in chestia aia unde se pune soda si limpezitor sau cum i-o zice :nebunrau: in timpul spalarii ia doar detergentu,limpezitorul ramane.am scos cutia aia sau ce o fi si am curatat-o dar degeaba.tot asa se poarta.eventual daca cineva s-a mai lovit de o astfel de problema i-as fi recunoscator de m-ar ajuta.eventual daca stiti de unde s-ar putea cumpara o cutie de aia noua sa-mi spuneti.stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sisu

8

• lus

2

• cosmos

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

se poate verifica functionarea si cu sertarul de detergent intredeschis,setat pe un program unde ar trebui sa ia <>,daca nu intra apa suficienta verifica ;orificiile(se pot curata sau largi),electrovalvele,legaturile pana la electrovalve(mai dau soriceii pe la ele)comanda de pe modulul electronic(triace)

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

am rezolvat problema veche a masinii de spalat.acum am o alta problema cu ea.nu isi urmeaza programul normal.merge doar cum are chef.este cand face cate o pauza de 10 minute in care nu face absolut nimic.de exemplu chiar acum ma afiseaza 1 minut si sta pe loc.mai are apa in ea si nu face nimic.sta asa de vreo 15 minute.ce poate avea?p.s. de vreo 2 saptamani face asa.

Link spre comentariu

o noua problema.are in colt jos un loc unde banuiesc ca se curata de scame si alte balarii.are un furtun mic de plastic care iese si curge apa prin el.mai are un capac mai mare care la fel curge apa daca il deschid.daca il iau afara de tot se vede ca vrea sa dea si mizerii afara.dar mai este ca o supapa de plastic dupa el cu garnitura de cauciuc care nu vrea sa iasa de tot afara.iese putin si da semne ca ar vrea sa curca si mizerii.supapa aia ar trebui sa iasa de tot sau doar se misca putin?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări