Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CUMPAR

bebe2010

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bebe2010

4

• SirRoger

1

• znecula

1

Top autori în acest subiect

off topic;

trebuie neaparat sa-mi fac card :da :rade: ; recomandari card ?

on topic:

multumesc "nanopico"

Cu Master Card ING nu se poate plati la Farnell...... :jytuiyu

Cei de la Farnell cer prea multe date personale (si nu numai) in momentul in care incearca sa acceseze contul clientului care incearca sa faca plata. Ing-ul nu permite acest lucru, avand o politica de securitate mai avansata decat a altor banci. Daca s-ar comporta ca oricare alt comerciant si ar cere numai procesarea tranzactiei nu ar fi nici un bai. Cu card VISA cica merge ok. Asadar, mare atentie!

Link spre comentariu

Tovarasi, numele secret este "VISA". Am facut pana acum sute de cumparaturi online, niciodata nu am avut probleme. De la Farnell am luat piese doar de 2 ori pentru ca sunt extrem de scumpi (practic uneori transportul si ambalajul costa mult mai mult decat piesele). Sa va dau un exemplu : AD621 este pe la 5,5 dolari/buc la Analog Devices. Luat de la Farnell 11 buc, pret final 105 euro...

Link spre comentariu

Bine, bine ... pretul de 5.5 $ de la ADI este pentru minim 100 buc si este fara TVA.Mie transportul de 20 lei cu livrare in 2 zile prin curier mi se pare Ok.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări