bebe2010 Postat Iunie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2011 sau SN74CBT3253 Link spre comentariu
bebe2010 Postat Iunie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2011 sau 74LVC4066 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Sau FST3125, vreo 3 lei la Farnell. Link spre comentariu
bebe2010 Postat Iunie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2011 off topic; trebuie neaparat sa-mi fac card ; recomandari card ? on topic: multumesc "nanopico" Link spre comentariu
SirRoger Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 off topic; trebuie neaparat sa-mi fac card ; recomandari card ? on topic: multumesc "nanopico" Cu Master Card ING nu se poate plati la Farnell...... Cei de la Farnell cer prea multe date personale (si nu numai) in momentul in care incearca sa acceseze contul clientului care incearca sa faca plata. Ing-ul nu permite acest lucru, avand o politica de securitate mai avansata decat a altor banci. Daca s-ar comporta ca oricare alt comerciant si ar cere numai procesarea tranzactiei nu ar fi nici un bai. Cu card VISA cica merge ok. Asadar, mare atentie! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Nu cred ca Farnell cer date personale, eu zic ca este o gaselnita a celor de la ING. Cum cere date personale, trimite mail !? Eu am Visa Electron, emitent BCR, si nu am avut vreo problema la plati online. Il inrolezi 3D Secure (http://ro.wikipedia.org/wiki/3D_secure), momentan e free, si ai un element de securitate in plus. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Tovarasi, numele secret este "VISA". Am facut pana acum sute de cumparaturi online, niciodata nu am avut probleme. De la Farnell am luat piese doar de 2 ori pentru ca sunt extrem de scumpi (practic uneori transportul si ambalajul costa mult mai mult decat piesele). Sa va dau un exemplu : AD621 este pe la 5,5 dolari/buc la Analog Devices. Luat de la Farnell 11 buc, pret final 105 euro... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Bine, bine ... pretul de 5.5 $ de la ADI este pentru minim 100 buc si este fara TVA.Mie transportul de 20 lei cu livrare in 2 zile prin curier mi se pare Ok. Link spre comentariu
znecula Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Eu am cumparat de la farnell cu VISA de la INGNu m-a intrebat nimeni nimc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum