Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

c63910 tranzistor echivalent

Postări Recomandate

buna seara as avea rugamintea daca se poate sa-mi datii o lista cu echivalente la tranzistorul c 63910 va multumesc anticipatam gasit ceva si eu dar nu este echivalent perfect bc 639 ar fii

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pop_ady44

5

• zal

2

• Toni Marginean

2

• FLORIN IORDACHE

1

Buna seara ! Da asa este,este vorba de BC639 iar acest tranzistor = 2N3700, 2SC2383 etc.....,dar nu este o problema ca se gaseste si cel original si nici nu este scump,este doar 1 ron cu tva.Bafta !

Link spre comentariu

sunt de acord ca se gaseste dar numai luni sau martii pentru ca cel mi apropiat magazin de piese este in baia mare 55kmsi atelierul unde lucrez in somcuta eu am primit aparatul astazii dupa servicii si mie imi trebuie astazi este de la un aparat de ingrijit vaci facut in germania (gard electric)

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

nu am mai deschis alt topic pe aceasta tema intrucat tot un echivalent mai puternic ma intereseaza este vorba de tranzistorul 13001 sau ce o fi este intrun incarcator universal de acumulatoare telefonice va multumesc anticipat :jytuiyu

Link spre comentariu
Toni Marginean

Buna seara! Ar mai trebui sa scrie ceva pe capsula deoarece exista: MJ13001, MJE13001, MJF13001 si posibil si altele. Apoi stabilim ce echivalent are.

Link spre comentariu

este o capsula to92 si singurul numar ce scrie pe acea capsula este 13001 :jytuiyu asa cum precizam este pe partea de primar intrun incarcator de baterii telefoane mobile am shimbat deja 3 si rezista cam vreo 3-4 incarcari de acea ma gandeam la un frate mai sanatos multumesc anticipat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări