Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Strung SPA7x4000

daredan

Postări Recomandate

Va rog, cine cunoaste acest tip de strung sa ma lumineze si pe mine: ce dimensiuni are, greutate, fiabilitate, capacitate etc. Dar cel mai important este gabaritul si putere motor. Caut sa achizitionez un strung mic (de precizie) tip MN80 sau SP80 si am dat peste un SPA 7x4000 insa nu am nici o informatie despre el. Vreau sa ma documentez ca sa nu ma pun pe drumuri degeaba. Multumesc pentru interes si, sper eu, ajutor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daredan

3

Top autori în acest subiect

...am dat peste un SPA 7x4000 insa nu am nici o informatie despre el. Vreau sa ma documentez ca sa nu ma pun pe drumuri degeaba. Multumesc pentru interes si, sper eu, ajutor.

La strungurile romanesti, codificatia literala SP, desemneaza un strung paralel. In mod normal strungurile paralele, nu au sania inclinabila pentru strunjire conica. Unele (cele care au avut succes de vanzare de-a lungul timpului) au fost prevazute si cu aceasta sanie. A (ultima litera) semnifica probabil o varianta de producere a strungului. Primul numar (cel de dinaintea semnului "x", in mm) reprezinta diametrul maxim de prelucrat peste sanie. Ultimul numar (cel de dupa semnului "x", in mm) reprezinta lungimea maxima a semifabricatului prins intre varfuri. Totusi, avand in vedere ca combinatia de numere este destul de ciudata, inclin sa cred ca de fapt ar putea fi vorba despre SPA710x4000. Intrucat cunosc indeaproape strungul SPA630x3000, probabil ca acesta este inferior ca dimensiuni si posibilitati de prelucrare unui eventual SPA710x4000. Aceste tipuri de strunguri, se intalnesc indeosebi in intreprinderile de utilaj greu si nu cred ca ai vrea sa il achizitionezi. Este totusi posibil ca codificatia sa aibe o alta logica, pe care eu nu o cunosc.
Link spre comentariu

suntonlain, mersi pentru link. Din pacate nu ma ajuta cu nici o info, eventual sa-l sun pe om sa-mi zica el ceva.olanicolas, pare a fi un strung mamut intradevar. Multumesc pentru intentie.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări