Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Vezi daca ai vreun fel de mouse in Device Manager, baga'i driverul pe gat acolo. Oricum functiile de baza trebuia sa mearga fara driver, doar ca nu ar fi mers scroll'ul. Cred ca ai panglica intrerupta. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Sunetul daca nu este activat din bios nu este vazut de windows. Daca biosul pe care il ai nu arata placa de sunet cu optiunea enable / disable atunci sunt 2 situatii: prima este ca sunetul sa aiba o problema si sa nu fie localizat de bios (sau poate biosul nu are optiunea) si atunci nu apare sau a doua situatie este ca exista probabil un utilitar separat pentru accesul celorlalte componente ale biosului. Daca iti apar ca instalate (cauta pe net denumirea cipului placii de sunet si pe acela il cauti, windows instaleaza si driverele lui default) atunci e posibil sa ai un conflict de IRQ intre placa de sunet si alta componenta. De obicei placa de sunet isi ia un IRQ numai pentru ea si intotdeauna acelasi, alte setari se soldeaza cu eroare sau cu situatia in care esti. Verifica touch-ul e posibil sa fie pe varianta usb si sa-si fi alocat un IRQ al placii de sunet (daca e pe PS2 se dubleaza pe acelasi circuit cu mouse-ul). Nu vad in raport, la o privire rapida, vre-o referire la placa de sunet si in acest caz inclin sa cred ca biosul nu o raporteaza ca fiind existenta. In acest caz poti doar sa fortezi manual instalarea placii in sistem dar in acest caz trebuie sa stii exact ce cip este.PS: fa rost, daca poti, de un everest mai "profesional" ca sa nu mai apara notatiile cu trial acolo.LE: cauta setuperr.log in folderul windows se pare ca acolo ai specificate niste erori, este mentionat in raport. Si asta "The device, \Device\CdRom0, has a bad block" imi spune ca ori cdrom-ul e defect ori cablul / mufa este defecta daca cd-ul cu windows sau drivere este curat, fara zgarieturi. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Salut Lucian ! Ai incercat cu acest driver de sunet SoundMAX Integrated Digital Audio Driver ? Asteptam ! Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Nu am vazut pana acum laptop din perioada aia fara sunet incorporat. In plus, biosurile de laptop nu prea au (deloc) optiuni, nu are cum sa fie dezactivat. Daca nu il vede biosul, atunci e problema de hardware. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Salut Lucian ! In legtura cu tuch Pad-ul,a avut si tata o problema asemanatoare cu tuch Pad-ul,si la rezolvat in felul urmator ,a descafut laptopul si a fost scos cablu si cu mufa de pe paca de baza care vedea de la tuch Pad-ul,ia bagat mufa la locul ei pe placa de baza si la facut tuch Pad-ul. Sper ca sa-ti fie utila si informatia aceata a mea.Mult succes ! Link spre comentariu
lucione_cip Postat Iunie 12, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2011 Nu exista in bios nici o optiune legata de sunet...Sunet trebuia sa aiba sigur ca are si difuzoarele..... maine il desfac si fac ceva masuratori pe placa de baza..pad-ul l-am re-mufat de mai multe ori, banda i-am masurato, are doar 4 circuite : + (5v masurat) ,GND, si inca doua de date... Link spre comentariu
lucione_cip Postat Iunie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2011 V-ati plictisit ? revin cu vesti noi...probleme noi Intre timp am desfacut iar laptopul si am cautat toate clipset-urile pe net iar sunetul este ALi M1535+ (asa scrie pe el) am gasit si serial l-a everest si tot clipsetul asta il arata la sunet...deci nu e ars... de masurat nu prea am avut ce ca e BGA... deci driveul care il aveam/am la sunet pt laptopul IGO 3000 este exact ALi M1535... Am formatat hdd-ul si m-am apucat s-a instalez iara windowsul (xp sp3) si cand mai erau 12 minute mi-a aparut o caseta de dialog (eroare) care are treaba cu sunetul zic eu...si cred ca a aparut si prima data dar am dat ok fara s-a mai citesc...(eram extaziat ca merge ) eroarea: titlu: Microsoft XAudio2 text: CPU does not minimum requirement; Streaming SIMD Extensions support required Optiuni (butoane): Doar OK Asta ce inseamna ? ce pot s-a fac sa mearga sunetul ? :cry: Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Buna seara Lucian ! Nu ai raspuns la un raspuns de al meu de mai sus,daca ai incercat cu driverul de sunet SoundMAX Integrated Digital Audio Driver ?Astept incontinuare raspunsul! Link spre comentariu
lucione_cip Postat Iunie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2011 Da Florin am incercat... dar tot fara rezultat... Important este ca nici nu imi apare in device manager de nici un fel... Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 pentru dl. Lucian : vedeti ca este o incompatibilitate cu DirectX 10 ...cred ca trebuie instalat DirectX 9c....nu are legatura directa cu nefunctinarea sunetului ....descarcati drv pentru ALI M1535 si vedeti ce se intampla.....Dar in Device manager apare placa de sunet? sgiar si cu semnul excamarii?pentru dl FLORIN IORDACHE: n-are legatura ....are alt cipset pe sunet ...Ali ...nu Realtek...Spor la treabaLE acum am vazut ce ati scris...ca nu apare in device manager.....dar poate nu am fost chiar asa atent...unde a fost defectul initial...in ce sectiune? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Da Florin am incercat... dar tot fara rezultat... Important este ca nici nu imi apare in device manager de nici un fel...Atunci incearca cu acest driver de pe acest lick : http://drivers.softpedia.com/get/SOUND- ... 2000.shtml.Mult succes ! Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 ...dar sunteti sigur ca aveti M1535 ...sau M1535D+...vedeti ca sunt diferente ....defapt la M1535 xxxx sunt mai multe modele...mai verificati odata eventual in spec la placa de baza....oricum faptul ca nu apare in device manager caonduce la ceva probleme hard.....incercati totusi sa instalati o versiune de linux...macar de proba (nu trebuie instalat....descarcati o versiune pt usb...sau cd bootabil)bafta Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 titlu: Microsoft XAudio2 text: CPU does not minimum requirement; Streaming SIMD Extensions support required Optiuni (butoane): Doar OK Asta ce inseamna ? ce pot s-a fac sa mearga sunetul ? :cry: Streaming SIMD = SSE. Instructiuni pe care procesorul tau le suporta. S'ar putea sa ai procesorul troznit. D-le Eusebiu Angelescu, de cand vine XP cu DirectX 10????????? Link spre comentariu
lucione_cip Postat Iunie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2011 Am instalat XP Home edition si apoi XP sp2 si nu mai imi da eroarea aia cu "Microsoft XAudio2", se instaleaza normal fara nici o eroare.. dar cu sunetul tot la fel...nu merge.. O sa incerc si Linux Postez inca un report din everest (fara Trial Version) facut imediat dupa instalarea windowsului (sp2) , inainte de a instala vreun driver sau program (doar everest-ul) Mai astept de la voi vreo idee ca eu sunt cam epuizat... Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 E ciudat cum iti apar Headphone si Mic In in report, dar nimic despre cipul audio. Undeva e o problema de comunicare. Padul tot nu merge? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum