Vizitator bodddy2004 Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Salutare tuturor,Vin la voi intr-un moment de disperare.... mi-am cumparat un E71 la mana a doua de pe un cunoscut site de vanzari ...mergand pe incredere si chiar platind mai mult pentru el (creadeam ca e ok) ...toate bune si frumoase....telefonul merge foarte ok..numai ca atunci cand il bag la incarcat, imi arata "charging" dar de fapt nu incarca nimic. L-am lasat 2 nopti (cu pauza evident) la incarcat folosind incarcatoare diferite si baterii diferite (de acelasi tip, pentru E71) insa nimic. Nu pune nici macar o liniuta, ba chiar imi da impresia ca se descarca mai repede (poate e doar o impresie). Intrebarea mea este, v-ati mai intalnit cu situatia asta asta? si daca da, se poate repara? este costisitor? (o suma foarte estimativa m-ar ajuta)... Si daca se poate repara, imi puteti indica un loc unde il pot duce si unde sa nu ma stoarca de bani?Va multumesc pentru sugestiiBogdan Link spre comentariu
Vizitator gicad1 Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 este original sau copie?conteaza! Link spre comentariu
Mihai85 Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 daca este original trebuie schimbat circuitul THAVO care face incarcarea. mergi la un service bun si se rezolva. un service serios nu te stoarce de bani(depinde ce intelegi prin asta) ,iti da garantie la defectiunea respectiva, si nu iti ia bani daca nu iti pot repara tel. Link spre comentariu
Vizitator bodddy2004 Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Va multumesc mult! Mentionez ca telefonul este original - l-am verificat din toate aspectele+ca este si branduit.Aveti idee de o suma asa...orientativa. Ma intereseaza mai mult daca depaseste 100 ron sau nu.Ca si idee de service, imi puteti sugera unul?Va multumesc mult! Acum, nu stiu daca sa stau linistit sau nu :)O zi placuta,Bogdan Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum