Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema incarcare E71

Vizitator bodddy2004

Postări Recomandate

Vizitator bodddy2004

Salutare tuturor,Vin la voi intr-un moment de disperare.... mi-am cumparat un E71 la mana a doua de pe un cunoscut site de vanzari ...mergand pe incredere si chiar platind mai mult pentru el (creadeam ca e ok) ...toate bune si frumoase....telefonul merge foarte ok..numai ca atunci cand il bag la incarcat, imi arata "charging" dar de fapt nu incarca nimic. L-am lasat 2 nopti (cu pauza evident) la incarcat folosind incarcatoare diferite si baterii diferite (de acelasi tip, pentru E71) insa nimic. Nu pune nici macar o liniuta, ba chiar imi da impresia ca se descarca mai repede (poate e doar o impresie). Intrebarea mea este, v-ati mai intalnit cu situatia asta asta? si daca da, se poate repara? este costisitor? (o suma foarte estimativa m-ar ajuta)... Si daca se poate repara, imi puteti indica un loc unde il pot duce si unde sa nu ma stoarca de bani?Va multumesc pentru sugestiiBogdan

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihai85

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

daca este original trebuie schimbat circuitul THAVO care face incarcarea. mergi la un service bun si se rezolva. un service serios nu te stoarce de bani(depinde ce intelegi prin asta) ,iti da garantie la defectiunea respectiva, si nu iti ia bani daca nu iti pot repara tel.

Link spre comentariu
Vizitator bodddy2004

Va multumesc mult! Mentionez ca telefonul este original - l-am verificat din toate aspectele+ca este si branduit.Aveti idee de o suma asa...orientativa. Ma intereseaza mai mult daca depaseste 100 ron sau nu.Ca si idee de service, imi puteti sugera unul?Va multumesc mult! Acum, nu stiu daca sa stau linistit sau nu :)O zi placuta,Bogdan

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări