Vizitator florin91tgv Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Mi-a aparut o dunga pe monitor.Mentionez ca nu este de vina placa video si nici cablul care face legatura intre unitate si monitor.Poate fi de vina cablul de alimentare? Daca monitorul este de vina vreau sa stiu daca este o problema grava si o idee de cat mar costa repararea lui.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
djdansmart Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Ar trebui pusa o poza sa vedem ce fel de dunga! Cablul de alimentare nu are nici o treaba cu dunga ta..cel mai probabil un defect la panel..probabil iremediabil decat prin inlocuirea panelului.Este LCD monitorul banuiesc..da si tu mai multe informatii..modelul,producatorul..vrei ajutor dar nu prea stii sa il ceri!! Link spre comentariu
Vizitator florin91tgv Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Monitorul este fujitsu siemens e20-w monitor LCD.Am incercat sa pun o poza dar imi spune ca este prea mare am editat-o dar nu merge.Aveti ideea cat mar costa inlocuirea paneleului? Link spre comentariu
djdansmart Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Nu cred ca merita..e mai scump panelul decat un monitor chiar nou! Poze poti sa pui aici http://tinypic.com/ dupa care copiezi aici in forum doar linkul care iti apare acolo dupa ce s-a uploadat poza! Link spre comentariu
Vizitator florin91tgv Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Uite si o poza ms pentru sfaturi si pareri le astept in continuare http://i55.tinypic.com/1zq5744.jpg. Link spre comentariu
djdansmart Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 La cum arata dunga aia..posibil sa fie din placa digitala..! Nu imi pot da seama exact din poza..! Link spre comentariu
mos ilie Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Salut,De ce nu verifici monitorul pe alt calculator sau pe un laptop ?Eviţi astfel să bâjbâi în presupuneri.La fel de bine ar fi dacă ai încerca să cuplezi alt monitor la calculator.Părerea mea este că e o problemă de monitor, dar pot greşi. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Nu are cum sa fie din placa video. In cel mai bun caz, cablul de la placa logica. In cel mai rau, panglicile care fac legatura cu panelul, care din pacate nu se pot repara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum