Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Senzori fingerprint

Vizitator DragosP

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdanm

3

• MiniTehnicus

2

Vizitator DragosP

Atmel probabil. Eu am incercat niste sample-uri de la ei, dar n-am avut noroc :) Cred totusi ca aduc la comanda.

Mă temeam de un astfel de răspuns :)Decât să ceri ceva sample de la ei, mai bine lasă. Nu ştiu cine este însă de vină: ei sau cineva al cărui nume începe cu "A" şi se termină cu "lexe"... :finga:
Link spre comentariu

O sa razi, da nu-i de la "A". Am incercat sa comand din Singapore (am stat acolo 6 luni cu ceva vreme in urma) si exact acelasi rezultat (in conditiile in care alte firme au trimis la greu). Am incercat sa comand de curand din Israel. Degeaba. E un fel de "politica firmei". :finga: pentru firma.

Link spre comentariu

Eventual Dallas.Daca nu ai nevoie neaparat de identificare amprente,sunt dispozitive sub forma de buton care nu au nevoie de alimentare si au un cod unic pentru fiecare bucata.Cred ca se gasesc mai usor decat senzorii fingerprint.

Link spre comentariu
Vizitator DragosP

Eventual Dallas.Daca nu ai nevoie neaparat de identificare amprente,sunt dispozitive sub forma de buton care nu au nevoie de alimentare si au un cod unic pentru fiecare bucata.Cred ca se gasesc mai usor decat senzorii fingerprint.

Ehe, merci, de ăia ştiu de mult... Am aplicaţii care încă din 1999 funcţionează bine şi frumos cu DS1990. Inutil să zic că nu se mai cunoaşte nimic pe ei...Problema este că iButton-ii, cartelele (de orice fel) pot trece de la un om la altul, pe când amprentele mai greu :)
Link spre comentariu

In cazul asta,mai bine ai face up-grade la scanner de retina, "problema este că iButton-ii, cartelele (de orice fel) pot trece de la un om la altul, pe când amprentele mai greu" trebuie doar sa le potrivesti pe degete inainte :snakeman:nu de alta dar nimeni n-o sa-ti imprumute ochiul. ..Inca.:yawinkle:Mi-a placut la nebunie filmul " Gone in 60 seconds" :finga:O sa ma interesez daca se pot aduce.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări