Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

selector FM cu i2c

Postări Recomandate

Stiti vre-un selector FM (ca cele din casetofoanele auto) cu i2c, dar care are datasheet? Eu mai am 1-2 tunere pe acasa dar nu am gasit niciun datasheet.Imi trebuie pentru un proiect de receptor controlat cu un uC AVR. Tunerul poate avea iesire AF sau IF.Exista tunere la care VFOul sa fie controlat automat prin i2c, fara a mai avea nevoie de tensiune variabila pentru varicap-uri ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

3

• Stefan

2

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Incercati sa studiati scheme de aparate auto Kenwood astea sigur lucreaza cu semnale de date si clock(au memoria in ele) poate gasiti ce va trebuie.Eu stiu pentruca decodez aparate auto si la kenwooduri in general memoria este in tuner.Sper ca va va ajuta raspunsul meu.

Link spre comentariu

Multumesc DAN COD ! Am cautat cateva manuale de Kenwood si am vazut ca nu folosesc i2c (cele pe care le-am vazut eu).Am gasit intre timp un tuner bun pentru mine : FM1216MEAcum...stie cineva unde se gaseste asa ceva? Am vazut ca ar fi pe placile tuner-TV pentru PC..cele ceva mai serioase.

Link spre comentariu

Cea mai simpla schema de receptor FM cu tunerul amintit mai sus este aici :

http://www.kh-gps.de/fm1216.htm

Posted Image

Neamtul ofera codul sursa in Bascom, cod care se poate modifica usor pentru un uC cu mai multi pini, uC la care merge atasat si un LCD pentru afisarea frecventei...eventual chiar sa afiseze si RDSul deoarece pe pinul 14 tunerul ofera semnal MPX.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări