cipi Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Va salut ! Am nevoie de schema electrica a mixerului Behringer Xenyx 1002FX (am atasat o fotografie cu acesta ) , cum as putea sa ii mai adaug o intrare de microfon deoarece el are doar 2 si eu am nevoie de 3 intrari (am 3 microfoane) -se poate face o modificare pe o alta intrare de semnal (din celalate ramase) cu un circuit separat ?nu am prea lucrat cu mixere in acest sens. Va multumesc ! Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Schema este identica cu cea de la modelul 1202, difera numarul canalelor. Link spre comentariu
cipi Postat Iunie 9, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2011 Va multumesc ! Daca ar fi sa ii mai pun inca o intrare pt al 3 lea microfon , pot reproduce inca odata o parte de intrare pt mic (identic cu cea de pe schema) cu tot cu preamplificare? Stima, Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Binenteles asa si trebuie,alta este semnalul de linie si altul de microfon. Link spre comentariu
cipi Postat Iunie 10, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2011 Va multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum