Vizitator grigore sima Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 buna seara d-lor am nevoie de ajutorul vostru pe placa de baza a unui monitor DELL E 172fpb am doua piese distrusesi nu se vede codul de pe ele, pe placa sunt marcate D701 si D702 [ar trebui sa fie dubla dioda pt. ca are 3 pini]dar pe placa de baza in locul unde se planteaza apare marcaj de tranzistori [ E B C ] va rog lamuriti-ma va multumesc Link spre comentariu
pinky Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 O poza se poate? Cat mai clara. buna seara d-lor am nevoie de ajutorul vostru pe placa de baza a unui monitor DELL E 172fpb am doua piese distrusesi nu se vede codul de pe ele, pe placa sunt marcate D701 si D702 [ar trebui sa fie dubla dioda pt. ca are 3 pini]dar pe placa de baza in locul unde se planteaza apare marcaj de tranzistori [ E B C ] va rog lamuriti-ma va multumesc Link spre comentariu
sorinpavel Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Vedeti daca asta e schema: Link spre comentariu
Vizitator grigore sima Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 multumesc d-le sorinpavel schema este buna de aici sper sa ma descurc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum