Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv philips

Vizitator qwmarie

Postări Recomandate

Vizitator qwmarie

salut,as dori un sfat in legatura cu depanarea unui tv philips 21pt5408/01.cred ca s-a produs un scurt in priza in timp ce televizorul era in stand-by(posibil chiar in mers)si de atunci nu se mai aprinde deloc.in el intra tensiune dar nici macar beculetul de la stand-by nu se aprinde.ce sa verific prima data? :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

4

• dan cod

2

Top autori în acest subiect

Da si tu niste detalii ( ce integrate contine, in special sursa ). Oricum, este sasiu din familia L01dar au fost mai multe modele. Sursa este principalul subiect care te intereseaza.

Link spre comentariu

sasiul e L01.1E.aa

Bun, stiu asta, dar spune-mi ce integrat ai in sursa? TEA1507 cumva? Zi-mi si numerotarea acestuia ( 7520 cumva )?Pana una-alta, ia schema si incepe sa verifici daca sigutanta este arsa. Daca nu este arsa, verifica daca ai 220 volti la intrarea in puntea redresoare si 300 volti pe condensatorul de filtraj.
Link spre comentariu
Vizitator qwmarie

nu sant chiar in ceata dar pe condensatorul mare imi da 300 v dar pe dioda pauza totala.imi cer scuze insa a inceput la noi o furtuna cu tunete si fulgere si merg mai greu cu problemele astea.poate ca imi pica si netu si...

Link spre comentariu

am gasit rezistenta 3522 dusa.TEA 1507 are vreo sansa sa fi scapat? as inlocuio dar n-am momentan asa ceva>

FETul a scapat? eu nu prea cred ca a scapat TEAul dar in general se duce si R3532 cand se duce TEAul.
Link spre comentariu

am gasit rezistenta 3522 dusa.TEA 1507 are vreo sansa sa fi scapat? as inlocuio dar n-am momentan asa ceva>

FETul a scapat? eu nu prea cred ca a scapat TEAul dar in general se duce si R3532 cand se duce TEAul.
Fet-ul n-are cum sa fie in scurt, deoarece qwmarie a spus ca exista tensiunea de 300 volti. :da
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări