LostCell Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Avand in vedere ca este un canal defect si lipsa chef de bibilit reparat,vreau sa modific partea de final,adica in loc de cei doi tranzistori sdt9207,sa pun cate un tda2050 care le am in sertar, Acesta este schema http://imageshack.us/photo/my-images/651/15ouf60.jpg/ De unde pot lua semnal sa ii dau la tda?as vrea sa pastrez partea de corector de ton.Ma gandesc sa iau din baza lui R106 si T117 evident prefinali si finali for fi scosi. Link spre comentariu
alex mm Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 ....trebuie sa vezi ca tensiunea maxima pt. TDA 2050 zice max +/-25V alimentare si tu ai acolo +/-33 V parca .Ai incurcat rezistenta cu tranzistorul , trebuia R117 sau baza lui T106 . Cum reduci tensiunea la valoarea ceruta ? Succes Alex. Link spre comentariu
LostCell Postat Iunie 8, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2011 nu este alimentare simetrica, este doar +34V simpla,deci nu am treaba de redus,chiar daca era simetrica putea separa ramurile.Acum am verificat inca odata si se pare ca sunt tda2040,in datasheet zice de maxim 40V,deci 34V e ok.Da,am incurcat era baza lui T106 si terminalu rezistoruli R117.Este corect punctul de colectare? Link spre comentariu
Vizitator radoi Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 nu este alimentare simetrica, este doar +34V simpla,deci nu am treaba de redus,chiar daca era simetrica putea separa ramurile.Acum am verificat inca odata si se pare ca sunt tda2040,in datasheet zice de maxim 40V,deci 34V e ok.Da,am incurcat era baza lui T106 si terminalu rezistoruli R117.Este corect punctul de colectare?parerea mea.iei semnal din potentiometrul de volum Link spre comentariu
TESSLA Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Si ce ma rog e asa de greu la a inlocui niste SDT 9207?Scz...acuma am citit...lipsa chef....Oricum...nici ca sa montezi ce vrei tu nu se face chiar una - doua. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum