Vizitator klausi Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Va rog sa ma ajutati sa identific componenta din imagine:[attachment=0]irc.jpg[/attachment]codurile scrise suntIRC QS017LFN844-111011Lucreaza intr-un amplificator audio. Are intrari si iesiri audio.Am nevoie de datasheet.Va multumesc.Macar spuneti-mi ce producator e IRC asta ca eu de cateva zile il tot caut pe net si nu am gasit nimic despre el. Parca e de pe vapor. Link spre comentariu
nostrom Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Integratul este QS017LFN844 fabricat de IRC dar deocamdata nu se gasesc informatii (DATASHEET) despre el.Spuneti ce echipeaza poate se gaseste schema (Denumirea amplificatorului) Link spre comentariu
Vizitator klausi Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 E pe un amplificator bose de pe nissan.Ce producator e irc asta ca eu nici nu i-am gasit pagina pe net?Multumesc pt amabilitate si ajutor. Am luat de pe net amplificatorul si la teste s-a dovedit ca avea un canal busit. Acum incerc sa-l repar ca am dat bani pe el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum