Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

identificare componenta

Postări Recomandate

Vizitator klausi

Va rog sa ma ajutati sa identific componenta din imagine:[attachment=0]irc.jpg[/attachment]codurile scrise suntIRC QS017LFN844-111011Lucreaza intr-un amplificator audio. Are intrari si iesiri audio.Am nevoie de datasheet.Va multumesc.Macar spuneti-mi ce producator e IRC asta ca eu de cateva zile il tot caut pe net si nu am gasit nimic despre el. Parca e de pe vapor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nostrom

1

Top autori în acest subiect

Integratul este QS017LFN844 fabricat de IRC dar deocamdata nu se gasesc informatii (DATASHEET) despre el.Spuneti ce echipeaza poate se gaseste schema (Denumirea amplificatorului)

Link spre comentariu
Vizitator klausi

E pe un amplificator bose de pe nissan.Ce producator e irc asta ca eu nici nu i-am gasit pagina pe net?Multumesc pt amabilitate si ajutor. Am luat de pe net amplificatorul si la teste s-a dovedit ca avea un canal busit. Acum incerc sa-l repar ca am dat bani pe el.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări