cosmin1986 Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Buna ziua,salut toti colegii si imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie!Am si eu o problema cu o statie radio MOTOROLA GM-340 la care nu stiu parola de citire,in momentul cand vreau sa o citesc imi cere password...este o parola din 5 caractere,am auzit pe cineva ca ar fii o metoda prin care se dezlipeste un sms rezistor de 10 ohmi ,pe langa procesor ..dar nu mai stie pe unde se afla...care iti da voie sa o scri si dupa sa citesti continutul dar se pierd setarile initiale din statie,frecventa,etc....Stie cineva o metoda mai ortodoxa sa zic asa de a trece peste aceasta parola??Va multumesc!! Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Aha , PAOROLA !La statiile Motorola furate de la taximetristi nu se poate scoate " PAOROLA "Mai bine adreseaza-te primei sectii de politie , cineva o sa iti multumeasca , in caz contrar devii complice la furt calificat ! Link spre comentariu
cosmin1986 Postat Iunie 8, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2011 nu este vb de nici un furt aici si nici nu este statie de taxi este o motorola UHF si este in PMR programata,cineva a programat-o mai de mult si a bagat o parola la citire...si acum vreau sa o reprogramez dar dau de parola..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum