ciresel27 Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Tocmai is un proaspat tatic a unei fetite de 1 luna si jumatate.Sotia se confrunta insa cu o problema destul de anevoioasa mai ales noaptea:incalzirea la 32 de grade a apei pentru lapte praf.Deci in fiecare zi trebe fiert cateun litru de apa care apoi o data la 3 ore trebuie incalzit la 32 de grade pentru a fi amestecat cu laptele praf.nici mai mult nici mai putin.Iar noaptea nu i asa elegant(tre sa mearga la aragaz etc)Asa ca m am gandit sa cumpar un recipeint din comert cu rezistenta de incalzire pe fund imi mai trebe si o idee de schema pentru a mentine constanta apa la 32 de grade.Practic ar trebui un senzor de temperatura si un releu care sa alimenteze rezistenta cand apa scade sub pragul de 32 de grade si sa o opresca cand creste peste acest prag.Aici as vrea sa ma ajutati cu o schema sau macar daca exista asa ceva n comert(un automat din sta-dar sa nu fie prea scump)Multumesc anticipat Link spre comentariu
yo9hnf Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Uite aici ceva cu LM35 : http://www.escol.com.my/Projects/Project-03(Thermostat-1)/Proj-03.html La LM35 marele avantaj pe care il ai e ca nu mai trebuie sa etalonezi termostatul/termometrul. LM35 ofera o tensiune proportionala cu temperatura masurata. Cu termostatul ai putea sa comanzi o cana electrica (daca e "destul" de sterila). PS : Sa-ti traiasca ! (cred ca asa se zice ) Eu sunt bucuros ca inca nu "folosesc" asa ceva. Am un nepot de 1 an si ceva si imi ajunge. Link spre comentariu
gica70 Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Sa va traiasca si sa va bucurati de bucuriile lor. L.E. L-ai invatat pe al mic sa tina pistolu'? . Link spre comentariu
bac Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 ce sa-ti zic, eu am vechime in meseria de tatic 5 luni, stiu ca asa e bine la 32 grade dar sincer nu prea am masurat temp, luam apa plata la bidon, si incalzeam cu un fierbator electric asa doar sa fie amortita apa, credema ca si laptele de vaca tot putin il incalzesc si niciodata n-am avut probleme cu fata. Link spre comentariu
ciresel27 Postat Iunie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2011 Multumesc tuturor care mi au raspun.pana la urma am gasit termostat de la epsicom la 20 si ceva de lei..chiar mi au dat si dicount cand au aflat la ce mi trebe.Evident ca si eu zic ca treaba cu temperatura poate si mai relativa dar sotia e de alta parrere.Si daca n o pot convinge macar s o ajut! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum