Vizitator h6d6b6 Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Salut, am o problema: am un caine care mi-a mancat priza de telefon comuna cu cea de internet si acum nu stiu cum sa lipesc firele deoarece cablul de net are 8 fire, iar priza de telefonie nu are decat 4 fire si mai difera si culorile. Daca ma poate ajuta cineva cu aceasta problema, va sunt recunoscator. Multumesc. Robeert: modificat text. Va rog pe viitor sa nu mai scrieti cu majuscule. Multumesc pentru intelegere. Link spre comentariu
Mindware Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Spune-ne cum intra netu' si telefonul in casa.Amadoua printr-un singur cablu?Cablu cu 8 fire? Link spre comentariu
strombi Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Poti folosi un spliter care va intra un cablu de telefon si un cablu de net cablu de net va merge la PC si telefonul la telefon Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 SALUT AM O PROBLEMA AM UN CAINE CARE MI-A MANCAT PRIZA DE TELEFON COMUNA CU CE-A DE INTERNET SI ACUM NU STIU CUM SA LIPESC FIRELE CA,CABLUL DE NET ARE 8 FIRE IAR PRIZA DE TELEFONIE ARE DECAT 4 SI MAI DIFERA SI CULORILE.DACA MA POATE AJUTA CINEVA CU ACEASTA PROBLEMA VA SUNT RECUNOSCATOR MULTUMESC.Pana nu spuneti care sunt culorile si la ce provider de internet sunteti arondat... nu prea avem cum sa va ajutam.De obicei providerii vin cu STP care este format din 4 perechi de cate 2 fire plus ecran. Cele 4 perechi sunt colorate astfel:Portocaliu + albVerde + albAlbastru + albMaro + albStandardul ar fi:Pentru computer se folosesc doar perechile Portocaliu+alb si Verde+alb;Pentru telefon (in functie de provider): Albastru+alb sau Maro+alb.Bafta! Link spre comentariu
Vizitator h6d6b6 Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 cablul care vine de afara are 8 fire este de la reteaua rdsrcs si are 8 culori alb-verde,alb-orange,alb-maro,alb-albastru,verde,albastru,maro,orange doresc sastiu care din astea 8 vin la priza de telefon care are 4 culori galben ,rosu negru,verde si in ce ordine care ,cu ,care.multumesc sper sa fiu inteles daca nu sunt pe site si astept rasp. Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 cablul care vine de afara are 8 fire este de la reteaua rdsrcs si are 8 culori alb-verde,alb-orange,alb-maro,alb-albastru,verde,albastru,maro,orange doresc sastiu care din astea 8 vin la priza de telefon care are 4 culori galben ,rosu negru,verde si in ce ordine care ,cu ,care.multumesc sper sa fiu inteles daca nu sunt pe site si astept rasp.In general, la RDS, pt telefon se foloseste doar o pereche: alb-maro si se duce la conectoarele din mijloc din priza de telefon (rosu - verde). Daca nu functioneaza, puteti incerca alb-albastru tot pe rosu-verde.Bafta! Link spre comentariu
Vizitator h6d6b6 Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 nu merge alb-albastru este un fir cum pot lipi la 2 fire rosu si verde? Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Ia o galena de tel. si cupleazo pe rand la "fire" pana obtii tonul,sau daca ai un aparat de masura ,verifica tensiunea prin tatonare pana obtii 48V.Acele "fire" trebuiesc cuplate pe tel.Succes ! Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 nu merge alb-albastru este un fir cum pot lipi la 2 fire rosu si verde?Eu cand am zis portocaliu-alb; verde-alb; albastru-alb si maro-alb m-am referit la pereche: Doua fire impletite din care unul este albastru, unul este alb sau doua fire impletite din care unul este maro celalat este alb... Dar mai bine sa o lasam balta... Apelati cu incredere la suportul tehnic de la RDS. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum