cristimm Postat Decembrie 6, 2005 Partajează Postat Decembrie 6, 2005 Pe un server cu procesor Intel Xeon merge instalat Windows XP sau trebuie neaparat W2000 Server sau W2003 Server?Rog sa raspunda doar cei care se pricep ca de facut presupuneri pot si eu. Link spre comentariu
i0nutzb Postat Decembrie 7, 2005 Partajează Postat Decembrie 7, 2005 merge xp fără probleme (din experienţă)dacă stai şi te gândeşti puţin, vei vedea că xp este făcut pe kernel de 2000 iar 2003 pe kernel de xp :weedman: apoi, nu s-au făcut încă sisteme de operare pentru platforme x86 care să ruleze pe un anumit procesor Link spre comentariu
cristimm Postat Decembrie 8, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2005 Ok. merci de raspuns. As avea posibilitatea sa cumpar asa ceva la un pret bun si nu stiam daca poate fi folosit si ca statie obisnuita. Link spre comentariu
chetross Postat Decembrie 9, 2005 Partajează Postat Decembrie 9, 2005 xeonu` e un procesor ca oricare altu eu stiam ca difera doar cache`ul L2 (>512-1024si in plus apare L3 (>1024)iar asta e destul de important pt instructiuni Link spre comentariu
FIXVID Postat Decembrie 17, 2005 Partajează Postat Decembrie 17, 2005 eu stiam ca difera doar cache`ul L2 (>512-1024 si in plus apare L3 (>1024)asta depinde de nucleuis enshpemii de nucleuri nucleu de care vb tu este un galatin ..cred Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum