Luca Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Am cumparat astazi o pereche de boxe Bass Reflex cu difuzoare GDN , cu suspensie de burete. Am impins in ele vro 50 Watii, Rezultatul este urmatorul: Este cineva care face Suspensi din cauciuc la difuzoare. sau de Panza. ? De burete numai vreau. si nici nu am vrut. dar pe acestea leam gasit la pret foarte bun. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Vrei să spui difuzoare Tonsil, cele folosite de Unitra, Electromureş, etc. Se găsesc suspensii din cauciuc spongios ptr orice diametru de dif, totul e să se priceapă meşterul să le pună. Link spre comentariu
Luca Postat Iunie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2011 Boxele Mele sunt MB Quart , made in Germany Pe difuzoarele de bass au codu: gdn 20/60/20 (60 Watt 4 Ohmi) , sunt ale lor originale. Sunt Bune calitativ astfel de difuzoare ? (este bobinat pe cilindru de carton) Este frun site unde pot comanda astfel de suspensie ? Link spre comentariu
zal Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Chestia asta cu ''made in Germany''... tot difuri poloneze sînt, în ziua de azi nimic nu e ce pare a fi, la fel cum boxele Grundig ansamblate în Portugalia aveau difuri Tesla. Uite aici ptr studiu şi comparaţie: http://64.92.125.19/~tonsilr/Woofers.htm Link spre comentariu
Luca Postat Iunie 8, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2011 Daca schimb difuzoarele de bass cu altele pe 8 Ohmi ar trebui schimbata si filtru ?la Tweetere conteaza impedanta ? Link spre comentariu
VTP Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 - nu mai "impingeti" wati in incinte vechi! Atat dai, jumate face, de un sfert merge!- refaceti wooferele cu suspensia de poliuretan (burete) daca vreti sa se pastreze parametrii!- schimbarea wooferelor cu altele deterioreaza definitiv acordul wooferului cu incinta si aceasta va functiona inafara parametrilor;- schimbarea wooferelor sau a altui difuzor implica refacerea filtrului de cele mai multe ori;- multe firme au disparut, a ramas doar brandul, de vanzare oricui pe durata mai mica sau mai mare. Link spre comentariu
Luca Postat Iunie 9, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2011 Am gasit niste difuzoare de 80 Watt RMS 8 Ohmi. Cine le vinde spune ca este de calitate buna , voi ce parere aveti ? Merita 100 Ron Bucata ? Ps: Are ceva daca inlocuiesc difuzoarele de 4 Ohmi cu unele de 8 Ohmi ? Sau trebuie modificat si filtru ? (Difuzoru de medi este de de 4 Ohmi si cel de inalte de 8 Ohmi) Link spre comentariu
zal Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Offf... din ce în ce mai rău! Nu ai fost atent la ce a scris d-l VTP? 1. Alea par să fie difuri de sub, după construcţie. Deci nu au nici o treabă cu cutiile tale. 2. Nu crezi că e logic să modifici filtrele la modificarea impedanţelor difurilor? Schimbă doar suspensia la cele existente. Link spre comentariu
Luca Postat Iunie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2011 Multumesc. pentru raspunsuri.Am loat pana la urma decizia corecta si am trimis difuzoarele unui mester foarte priceput pt schimbarea suspensilor cu altele lafel. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum