spinach Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 oare cum ar trebui sa fie un aparat pentru muzica , tinind cont ca injectam in un receiver din clasa medie semnalul ?parerea mea :1.sa accepte discuri normale , rw , duble , daca se poate si BD 2.sa accepte mp3, wma , ac3 , dvd-a, sacd, 3.sa aibe corectie pentru digital4.sa aibe esire pentru 48, 96, 192 k5.sa aibe pe el cit mai multe butoane , ca este incomod cu telecomanda6.sa aibe afisaj cu nr trak , timp ,stare disc , alte informatii7.sa aibe karaokeCe parere aveti ? Link spre comentariu
zal Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 M-ai omorît (de rîs) cu pleyem. Există în limba română termenul redare. Revenind la subiect: mp3 iese din discuţie, e folosibil la sisteme mobile, cu căşti în urechi, telefoane, etc. A fost simpatic într-o vreme, acum 10-15 ani cînd se vroia înghesuirea cît mai multor melodii pe un amărît de cd ars pe calculator. Printre ultimele găselniţe la aparatele din comerţ e dvd audio http://en.wikipedia.org/wiki/DVD-Audio. Acum cîţiva ani aş fi vrut un sacd, dar mi-am dat seama că e inutil. Formatele astea sînt mai exotice şi oferă performanţe mai mult în reclame. La fel sitemele cu multe difuri, de parcă oamenii au 7 urechi, nu 2. Mă întreb ce se întîmpla dacă aveam o singură ureche, cred că am fi avut numai sisteme mono. În rest descrii un aparat la fel cu un dvd sau cd existent, la care oricum nu ai ce face cu multe butoane. Aş opta ptr un cd simplu, cu o mecanică bună şi un cda bun, ceva din anii 80, excluse imitaţiile de azi, doar dacă nu sînt audiofile. Karaoke... ptr ce? Asta fac funcţionarii japonezi seara după program, ca să nu-şi piardă minţile de atîta muncă, ceeace nu e cazul la noi în ţară. Vecinul meu are boala asta şi de cînd se chinuie nu a devenit mai bun, la nimic. Link spre comentariu
spinach Postat Iunie 9, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2011 Aoleu , m-ai ametit . Intii imi spui ca bun este dvd-a , apoi ca totusi sa ma oprec la un cd player de sh , fara mp3 si karaoke .Am in casa acum 2 unitati , un BR si un dvd , de tip all in one , si ambele ma nemultumesc . da, mp3 nu este prea grozav ; dar inca nu ma pot dezbara de el .Deci , ar trebui sa poatea reda mp3[stil vechi], cda[standart], dvd-a [viitorul]. Ce piesa poate sa faca acest lucru ? Link spre comentariu
zal Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 N-am zis că e bun unul sau altul, mie mi se par cam inutile, sunetul cd mă mulţumeşte, combinat cu un amplif stereo bun pe trz bipolari sau lămpi şi boxe de calitate. Cît mai simplu, fără procesare excesivă a sunetului, că devine artificial. Probabil că cui îi place muzica de club, de dans, sunetul normal i se pare ciudat. Asta am înţeles-o de acum vreo 15 ani, cînd aveam amplituner prologic, eq şi alte minuni digitale. Link spre comentariu
bolek Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Dar acum 15 ani, agregatele alea costau cat nu faceau, si multa lume ar fi trebuit sa plateasca salariul pe un an pt ele... Hai sa manifestam putina intelegere si pt cei care nu aveau asemenea ocazie. Eu de ex aveam hifi format din cas tehnoton + tda2005 bridge + boxe electronica 10w. Iar mafiotii de la reprezentanta Panasonic din Galati de unde e colegul , nu practicau adaosuri mai mic de 1000%. Da, adica de 10 ori pretul. Cand ai buton de source direct si multe intrari selectabile, e foarte bun si eq, si xbs, si loudness, si highlevel input, si DNL, samd. Cui nu-i place, le da pe off. Iti pui frumos "turnulet" playere pt toate tipurile de inregistrari de care dispui, (pickup cd dvd tuner DAB VCR etc) si un amp cu mai multe intrari, si o pereche de boxe. Acum oricare din astea costa derizoriu fata de cat costa inregistrarile de calitate. Un aparat cu toate chestiile alea intr-unul va fi la fel de bun ca un patent fata de o trusa intreaga de scule dedicate . Link spre comentariu
tv1 Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Dar acum 15 ani, agregatele alea costau cat nu faceau, si multa lume ar fi trebuit sa plateasca salariul pe un an pt ele... Hai sa manifestam putina intelegere si pt cei care nu aveau asemenea ocazie. Eu de ex aveam hifi format din cas tehnoton + tda2005 bridge + boxe electronica 10w. Iar mafiotii de la reprezentanta Panasonic din Galati de unde e colegul , nu practicau adaosuri mai mic de 1000%. Da, adica de 10 ori pretul. Cand ai buton de source direct si multe intrari selectabile, e foarte bun si eq, si xbs, si loudness, si highlevel input, si DNL, samd. Cui nu-i place, le da pe off. Iti pui frumos "turnulet" playere pt toate tipurile de inregistrari de care dispui, (pickup cd dvd tuner DAB VCR etc) si un amp cu mai multe intrari, si o pereche de boxe. Acum oricare din astea costa derizoriu fata de cat costa inregistrarile de calitate. Un aparat cu toate chestiile alea intr-unul va fi la fel de bun ca un patent fata de o trusa intreaga de scule dedicate . Ce vorbesti ? Acum 15-20-30 de ani acele scule costau bani multi deoarece erau scule adevarate ,ala era pretul lor real,(chiar si in Germania) nu stifturi ca cele din ziua de azi.Vezi in link-ul de mai jos amplificatoare de 900DM (450 -500 euro ) sau 1800 DM ( Sony TA-F80 ) - preturile sant din perioada in care se vindeau in magazin - da click pe fiecare poza in parte.http://audioidiots.com/merk.catalogus.s ... ID=59#P002 sau http://audioidiots.com/catalogus-timeli ... &docType=2 alte brosuri din ani diferiti cu scule Sony Gasesti si in ziua de azi scule adevarate,de la 1000 de euro / buc. in sus ( unele sar si de 7000 de euro ).ex: http://denon.de/de/Product/Pages/Produc ... Amplifiers ... http://denon.de/de/Product/Pages/Produc ... CDCDPlayer ....asa ca nu mai face afirmatii aiurea... Link spre comentariu
spinach Postat Iunie 10, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2011 Poate nu m-am facut inteles cu tema initiala . Idea ar fi spre ce sa ne indreptam , daca vrem sa cumparam o unitate de redat muzica . Prima ideie : sa cumparam un cd player si sa ascultam doar cda . Ideia nr 2 : sa poata sa redea mp3 , cda si dvd-a .Mai putem adauga ceva ? daca nu atunci sa stabilim concret un model . Link spre comentariu
tv1 Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Poate nu m-am facut inteles cu tema initiala . Idea ar fi spre ce sa ne indreptam , daca vrem sa cumparam o unitate de redat muzica . Prima ideie : sa cumparam un cd player si sa ascultam doar cda . Ideia nr 2 : sa poata sa redea mp3 , cda si dvd-a .Mai putem adauga ceva ? daca nu atunci sa stabilim concret un model .Pentru cine e meloman adevarat ( orice gen ) notiunea de mp3 nu exista ( altfel suna un track ) ;mp3 si divx ( pentru filme ) au aparut cand internetul de banda larga nu exista( ca sa ocupe spatiu mai mic pe un cd ) iar un dvd blank costa o avere,personal nu agreez aceste formate. Link spre comentariu
spinach Postat Iunie 10, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2011 Am inteles ;deci varianta 1 este cea mai buna ; ok; dac tehnic , daca piesa poate reda si mp3 , asa ca bonus , fara tinta speciala , este rau ?De ce foarte putine unitati , scumpe , redau dvd-a ? Link spre comentariu
zal Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Cd-audio rezistă cu succes de peste 30 ani, mai mult decît a rezistat discul vinil (anii 60-90). La alte formate nu ai prea multă muzică de ales.Poate dacă-ţi place cea simfonică. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum