Vizitator costyn_man Postat Decembrie 6, 2005 Partajează Postat Decembrie 6, 2005 am o nedumerire si poate gasesc pe cineva dintre voi care are putin timp de pierdut, deci...imi poate spune cineva cum se reprogrameaza o memorie dintr-un casetofon auto, din ce am vazut pe net se zicea ceva de "dump" care se citeste din memorie apoi se rescrie, intrebarea este cum se rescrie, se scoate din casetofon, se lipesc ceva fire fara a o desface? cum se procedeaza? Link spre comentariu
Vizitator metallicus69 Postat Decembrie 6, 2005 Partajează Postat Decembrie 6, 2005 In general trebuie sa scoti memoria din casetofon, si folosesti Pony-Prog pentru a citi/sterge/scrie memoria http://www.lancos.com/prog.html Aici gasesti programul, precum si informatii detaliate sa iti construiesti adaptoarele (destul de simple de altfel) Link spre comentariu
Vizitator costyn_man Postat Decembrie 6, 2005 Partajează Postat Decembrie 6, 2005 adica trebuie dezlipita de pe placa????lipiturile sint destul de fine, nu cred ca o sa reusesc sa o dezlipesc si sa o lipesc la loc.asta-i singura solutie? Link spre comentariu
bogdanm Postat Decembrie 6, 2005 Partajează Postat Decembrie 6, 2005 In general da, cam trebuie dezlipita de pe placa :( Sau macar intervenit in circuit cu niste fire legate de pinii ei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum