yonni Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Buna , am si eu o problema cu un integrat STR G 6754 , nu gasesc pt al cumpara, poate ma ajuta si pe mine cineva cu un site sau un linck de unde as putea comanda integratul respectiv.Stima edit remus68 - Adresele se vor transmite prin mesaj privat Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 sigur e str g > sau str w ? Link spre comentariu
tv1 Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Normal ca e STR-W6754....eu unul inca nu am vazut STR-G6754...e posibil sa existe si asa ceva. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 dupa cunostintele mele , in momentul de fata nu se fabrica decit stry6754 si strw6754 ...! nu prea imi vine sa cred ca dvs ati citit corect codul piesei , anume strg6754...! daca , totusi , codul este corect , atunci inseamna ca este un produs dedicat , aplicatie speciala si nu aveti nici cea mai mica sansa de a-l gasi ca atare... Link spre comentariu
yonni Postat Iunie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2011 da aveti dreptate , azi am fost sa vad respectiva piesa si da este gresit , piesa este STR W 6754 , imi cer scuze , dar tot as vrea sa o comand si nu stiu de unde , am gasit un site dar comanda minima este de 50 de ron si piesa respectiva este 15 lei :( ma puteti ajuta de unde sa comand numai piesa ? Stima la toti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum