mk3_cdj Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 BunaAm o mare problema cu instalarea driverului audio pe un laptop Toshiba A105/s1712.Se instaleaza driverum dar nu am sunet...in device manager imi apare ca e instalat, dar in control pannel nu.Ce sa mai fac am incercat tot felul de chestii de pe net nimic :(( nu am sunet. Link spre comentariu
E_manuel Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Ce sistem de operare ai ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Salut ! Daca nu reusiti ca sa-l faceti sunetul,trimiteti-mi mie un mp cu o adresa se mess si va ajut eu .Astept ! Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Iunie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2011 Ce sistem de operare ai ?am avut windows original home edition apoi ma pus alte windows-uri si nu am reusit acumaam last xp Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Iunie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2011 m-am uitat si eu si userul FLORIN IORDACHE, cu everest si imi zice ca am Ati sb450 imi puteti da voi cumva un driver nu reusesc nici cum cu nimic sa il fac. Link spre comentariu
ionionel Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 http://downloadnew.biz/drivers/other-drivers-tools/toshiba-a105-s1712-realtek-audio-driver-for-windows-xp-450089.html Link spre comentariu
2informaticos Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 ATI SB450 este southbridge si, printre alte functii, asigura comunicarea intre blocul de sunet si restul calculatorului; insa driverul de sunet nu este al lui... In Device manager -> Hardware -> Sound.... -> Details la driverul respectiv si posteaza aici ce apare. Daca este un Realtek, atunci, printre altele, apare ceva de genul DEV_10EC mergi si descarca ultimul pachet (corespunzator) de pe pagina oficiala http://www.realtek.com/downloads/downlo ... l=3&Conn=2 Daca nici atunci nu se rezolva, lasa un mesaj aici... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum