Vizitator ldanro Postat Decembrie 6, 2005 Partajează Postat Decembrie 6, 2005 Salut,Am un Orion p1415mt sasiu pt92j cu tda9353ps/n1/2so511 la care a disparut din meniu asocierea pal dk ( la acest model normele de sunet si cele de culoare sint asociate ex. secam bg, secam dk, pal bg, pal dk ) si nu stiu codul pt a intra in meniul service poate gasesc sa activez si optiunea lipsa. Daca cineva stie codul sau alta solutie pls help!!Multumesc Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 6, 2005 Partajează Postat Decembrie 6, 2005 bafta :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator ldanro Postat Decembrie 6, 2005 Partajează Postat Decembrie 6, 2005 Am incercat faza si nu vrea sa mearga, posibil sa fie telecomanda ca nu este originala vina ? Link spre comentariu
slack Postat Decembrie 6, 2005 Partajează Postat Decembrie 6, 2005 ce telecomanda ai la el ? e ceva original sau un pilot ? eu am intrat cu p3046 fara nici o problema cu v- din bord si tasta de timer , telecomanda de la tv-ul tau e cu 3010 sau ceva asemanator ? adika schimba pe pca s.a.m.d ? ca se poate sa fie un sasiu mai ciudat de genu` orion-matsui si acolo intrii in service cu v- si 9 Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 6, 2005 Partajează Postat Decembrie 6, 2005 f posibil nu ai nimerit tasta care trebuie, mai incearca cu alte taste de pe telec pana merge Link spre comentariu
Vizitator ldanro Postat Decembrie 7, 2005 Partajează Postat Decembrie 7, 2005 SalutFratilor nu merge si pace; am incercat toate combinatiile de pe telecomanda ( e hai nu chiar toate ), NU VREA. Adevarul este ca telecomanda nu este originala de orion, este una originala de philips 14pt1565/58 dar care raspunde la absolut toate comenzile.O sa incerc cu un p3046, cum spune slack, sa vad poate o sa-l pacalesc.Pina atunci multumiri celor care au postat si BAFTA TUTUROR !!! Link spre comentariu
mihaim Postat Decembrie 7, 2005 Partajează Postat Decembrie 7, 2005 Incearca un dump de memorie Link spre comentariu
Vizitator ldanro Postat Decembrie 8, 2005 Partajează Postat Decembrie 8, 2005 Misiune indeplinita :supz: , am facut rost de telec originala si a mers.Multumiri celor care m-au ajutat.....si multa bereBAFTA TUTUROR !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum