Vizitator DEMARCO Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 salut la toata lumea, de curand m-am apucat de facut un quad 707 si nu ma pricep sa realizez cele trei bobine,ma poate ajuta cineva cu ceva detalii constructive? Link spre comentariu
alex mm Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 ..... eu personal am facut bobinele in aer , din cate imi aduc aminte doua dintre bobine au 6.8uH si una de 3uH cea din punte . Sarma folosita e de 1mm diametru Cu Em 30sp pe fi 10mm pt 3uH si celelalte doua se fac in doua straturi 22sp cu 21sp aceeasi sarma si acelasi diametru adica 10 mm aer. Sa ai spor la construit si sa ne zici cum se aude .Foloseste piese de calitate si vei fi placut surprins de cum se aude .... Link spre comentariu
Vizitator DEMARCO Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 aceste valori sunt utile pentru quad 405, pentru quad 707 avem alte valori:20 uh,1,5uh si doua de 2 uh in serie daca iti mai aduci aminte cum le-ai facut te rog spune-mi si mie. Link spre comentariu
alex mm Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 ....... asa este , eu nu am facut QUAD 707 si nu stiu datele bobinelor , dar originalul e cu bobine cu miez , poate ferita nu stiu , cert e ca vei avea nevoie de un aparat de masurat inductante .... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum