Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect cadre Akai ct20wkdt

Postări Recomandate

am masurat toate tensiunile si difera cu +/-1 v fata de schema.Teletextul nu merge,apas pe butonul de teletext si nu se intampla nimic.Si am pus un dvd pe intrarea a-v,imaginea e foarte clara si luminoasa

Aici pe AV puteti regla contrastul si luminozitatea?? asta ca sa incercam sa delimitam zona defecta!!
Link spre comentariu

da,se poate modifica contrastul si luminozitatea,dar nu are rost sa o modific,se vede clar perfect,cand comut pe tv imaginea e in ceata rau,ceea ce e ciudat e ca nu comuta pe teletext,e posibil ca c.i.-ul de teletext cf70195 sa fie defect si de asta sa imi apara imaginea fara contrast?

Link spre comentariu

Revin cu informatii,am masurat tensiunile pe jungla AN5195k-c iar tensiunile sunt ca cele din schema exceptia e pe pinii 15,16,17(R,B,G out) unde in mod tv tensiunile pe acesti pini e de 2,6v iar in mod A-V tensiunile sunt exact cele din schema:3,5v ,3,7v respectiv 3,4v.

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Buna ziua tuturor.Am si eu acest model de tv care are o mica defectiune zic eu.Se defocalizeaza imaginea la imagini intunecate.in schimb cand predomina mult alb,are imaginea destul de focalizata.Tensiunile sunt aproape exact ca in schema,difera doar cu 0,5-1v maxim.E posibil sa fie tubul pe duca?Multumesc anticipat

Link spre comentariu

Am masurat toate piesele de pe circuitul abl,n-am gasit pe nici una defecta.Si mai are o comportare ciudata,am observat ca la imagini luminoase,tot ce e negru devine foarte intunecat iar cand imaginea nu prea contine alb in ea,negrul e un fel de cenusiu.Condesatorii sunt inlocuiti,atat cei din sursa cat si cei de pe tensiunile recuperate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări