BUGHIU Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 am masurat toate tensiunile si difera cu +/-1 v fata de schema.Teletextul nu merge,apas pe butonul de teletext si nu se intampla nimic.Si am pus un dvd pe intrarea a-v,imaginea e foarte clara si luminoasaAici pe AV puteti regla contrastul si luminozitatea?? asta ca sa incercam sa delimitam zona defecta!! Link spre comentariu
lbestboy Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 da,se poate modifica contrastul si luminozitatea,dar nu are rost sa o modific,se vede clar perfect,cand comut pe tv imaginea e in ceata rau,ceea ce e ciudat e ca nu comuta pe teletext,e posibil ca c.i.-ul de teletext cf70195 sa fie defect si de asta sa imi apara imaginea fara contrast? Link spre comentariu
lbestboy Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Revin cu informatii,am masurat tensiunile pe jungla AN5195k-c iar tensiunile sunt ca cele din schema exceptia e pe pinii 15,16,17(R,B,G out) unde in mod tv tensiunile pe acesti pini e de 2,6v iar in mod A-V tensiunile sunt exact cele din schema:3,5v ,3,7v respectiv 3,4v. Link spre comentariu
lbestboy Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Imi poate spune cineva ce tensiune trebuie sa fie pe pinii if1 si if2 ai selectorului?Pe acesti pini am 0,7 v Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Conform schemei: tensiunea pe IF1=7,3V si pe IF2=5,7V. Link spre comentariu
lbestboy Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 da,dar nu am aceste tensiuni,am 0,7 pe if1 si if2,ce ma sfatuiti sa fac? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Incearca sa izolezi cei doi pini ai tunerului si fa apoi masuratorile, pe tuner si pe cele doua trasee dezlipite. Link spre comentariu
lbestboy Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 am dezlipit traseele,pe tuner e tot 0,7v pe if1 si if2 iar pe traseul care duce la saw sunt 0v pe amandoua traseele Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Pe pinii filtrului e normal sa fie 0 volti, deci tunerul fie nu este alimentat cu 12 V pe pinul BM, fie este defect. Link spre comentariu
lbestboy Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Pe pinul BM exista tensiune de 12v deci tunerul e dus,o sa incerc cu alt tuner d indata ce-l gasesc.Mersi mult pt raspunsuri Link spre comentariu
smartman_lucy88 Postat Iulie 13, 2012 Partajează Postat Iulie 13, 2012 Buna ziua tuturor.Am si eu acest model de tv care are o mica defectiune zic eu.Se defocalizeaza imaginea la imagini intunecate.in schimb cand predomina mult alb,are imaginea destul de focalizata.Tensiunile sunt aproape exact ca in schema,difera doar cu 0,5-1v maxim.E posibil sa fie tubul pe duca?Multumesc anticipat Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iulie 13, 2012 Partajează Postat Iulie 13, 2012 In general tubul da semne de oboseala. Link spre comentariu
smartman_lucy88 Postat Iulie 13, 2012 Partajează Postat Iulie 13, 2012 Da dar nu trebuia sa apara defocalizarea la imagini luminoase daca era tubul obosit?In cazul meu se intampla invers Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iulie 13, 2012 Partajează Postat Iulie 13, 2012 Poti sa ai probleme si de blider sau pe circuitul de limitare a curentului de fascicol. Link spre comentariu
smartman_lucy88 Postat Iulie 14, 2012 Partajează Postat Iulie 14, 2012 Am masurat toate piesele de pe circuitul abl,n-am gasit pe nici una defecta.Si mai are o comportare ciudata,am observat ca la imagini luminoase,tot ce e negru devine foarte intunecat iar cand imaginea nu prea contine alb in ea,negrul e un fel de cenusiu.Condesatorii sunt inlocuiti,atat cei din sursa cat si cei de pe tensiunile recuperate 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum