Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nokia 5124vt

Postări Recomandate

• 7 ani mai târziu...

Am o postare a unui nou venit, din greșeală a postat în Profil în loc s-o posteze aici:

Citez: 

Buna ziua!

Am un tv Nokia 5124 la care siguranta nu e arsa, tranzistoarele de la alimentare sunt bune, la fel si cele din partea de inalta si baliaj pe orizontala, dar nu functioneaza de loc.  Unde ar putea fi problema? Un pic PTC -ul de 1,5 k este decolorat si totusi traseul de dupa el nu este afectat.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
La 13.11.2018 la 13:20, validae a spus:

Am o postare a unui nou venit, din greșeală a postat în Profil în loc s-o posteze aici:

Citez: 

Buna ziua!

Am un tv Nokia 5124 la care siguranta nu e arsa, tranzistoarele de la alimentare sunt bune, la fel si cele din partea de inalta si baliaj pe orizontala, dar nu functioneaza de loc.  Unde ar putea fi problema? Un pic PTC -ul de 1,5 k este decolorat si totusi traseul de dupa el nu este afectat.

Ledul nu se aprinde desi e bun functional. Am reluat de abia acuma deoarece am fost bolnav si nu aputut fi activ.

Editat de validae
Funcțional, nu ,,funcționabil,,....
Link spre comentariu

Acolo trebuie măsurate niște tensiuni pe sursă, nu se repară verificând ledul.Vedeți că sunt colegi de forum din zona dumneavoastră care se ocupă serios cu depanarea, luați legătura cu ei.Fără experiență în domeniu e destul de improbabil să puteți repara un televizor, mai mult vă puneți viața în pericol și riscați să-l distrugeți....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări