Vizitator adidetracia Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 De ce nu încerci cu un chiler? Cumperi chilerul doar unitatea centrala, si cu ajutorul unor tevi faci o serpentina in linie pe plafon. apa rece va diminua temperatura si nu va fi deloc curent de aer. plus ca un chiler il poti demonta daca nu ai increderein „vecini”. Link spre comentariu
alex1996 Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 pune-i aer conditionat la garaj si scrie pe usa lui "VIP nu atingeti!" Link spre comentariu
calul Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 Scuzati de intruziune.am si eu niste "sfaturi":1.Izolati COMPLET incinta cu polistiren expandat.Obligatoriu montat pe EXTERIOR.Cit de gros 5,10 15,20cm(in olanda se lucreaza uzual cu 20cm).cit permite buzunarul.pe porti merge si pe interior.2.Pentru racire:ideal ar fi un schimbator de caldura cu solul avind ca agent aerul din incinta.vara la 1m adincime ar fi 20grade.consum electricitate : un ventilator.aceasta presupune sapaturi sub forma de canale si introducerea de tubulaturi de 110mm.este posibil ca SUPRAFATA GARAJULUI SA NU AJUNGA.TREBUIE CALCULAT.daca izolati bine garajul este foarte posibil sa ajunga.3.Daca punctul 2 nu merge puteti folosi orice sursa de frig, poate fi si mai ieftina.IDEEA DE BAZA :IZOLATI BINE GARAJUL.Asta va duce la consumuri mici de energie,atit vara cit si iarna. Link spre comentariu
alex1996 Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 ii pui ac la garaj si scrii pe el "DEFECT!!VA RISCATI LIBERTATEA DEGEABA, HOTILOR!!"si pe usa garajului scrii "OUT OF STOCK" sau "NOTHING INSIDE" Link spre comentariu
Vizitator giorgioart Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 SalutParerea mea este ca se poate racorii un garaj ca si o casa, cu racirea prin perete, poate va suna aiurea dar eu in casa am doua camere incalzite si racite cu apa....de la retea sau fantana, sistemul este asemnanator incalzirii prin pardoseala, ptr cei interesati.. cautati pe net...WALL HEATING...COOLING AND HEATING Link spre comentariu
Vizitator montezaer Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Salut,Te complici fff mult si nu inteleg de ce spui ca nu gasesti aer conditionat model vechi pentru fereastra.Costul unui aparat este intre 200-300 lei si til montezi singur. Link spre comentariu
pirvuti Postat Mai 31, 2012 Autor Partajează Postat Mai 31, 2012 acum ca a inceput sa se incalzeasca iar am decis ca voi lua polistiren extrudat (xps) de acela albastru, adeziv de polistiren (un fel de ciment), o sa ma urc pe garaj si voi pune placile. una langa alta, pur si simplu! si asa o sa le si las. la vedere, neprotejate :-) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum