Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tvc RYDER model 21R180

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tv1

3

• damian_sandel68

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Mu;ltumesc D-le tv1. De atat am nevoie, motiv pentru care nu am mai dat si alte date despre sasiu. O seara buna va doresc. Cu stima, Damian.

Link spre comentariu

Multumesc D-le tv1. De atat am nevoie, motiv pentru care nu am mai dat si alte date despre sasiu. O seara buna va doresc. Cu stima, Damian.

Pai eu zic sa faci si tu un efort si sa dai cateva date,poate mai au si altii nevoie...Procesor serie completa,circuit baleiaj vertical,final audio, cod trafo linii si codul placii ( sasiului ).Daca cineva are nevoie sa stie ce trafo linii merge la acest televizor ( vine clientul cu el lipsa ) sau baleiajul vertical ( sau final audio ) e explodat .Ce monteaza acolo ,neavand schema ? Schema in cauza este identica cu sasiul tau ?
Link spre comentariu

Buna seara, Nu am raspuns d-lui tv1 fiind plecat din localitate. Tv-ul in discutie a fost rezolvat, clientul plecand cu el. Am cateva date retinute despre el; procesor multifunctional tda 11106pc 301bg, cadre 78040, sunet tda1112a, tz final linii d1555, sasiu tousda th11135a.pcb. Schema postata de d-stra nu este identica cu acest tvc decat sursa dar,te scoate la liman. Imi insusesc critica. O seara buna va doresc.

Link spre comentariu

Buna seara, Nu am raspuns d-lui tv1 fiind plecat din localitate. Tv-ul in discutie a fost rezolvat, clientul plecand cu el. Am cateva date retinute despre el; procesor multifunctional tda 11106pc 301bg, cadre 78040, sunet tda1112a, tz final linii d1555, sasiu tousda th11135a.pcb. Schema postata de d-stra nu este identica cu acest tvc decat sursa dar,te scoate la liman. Imi insusesc critica. O seara buna va doresc.

Asta este ....Daca dadeai datele de la bun inceput gaseam si link-ul cu schema exacta pentru sasiul TOUSDA TH11135A.PCB.

schema tv GUTSCHNEID sasiu TOUSDA TH11135A.PCB link

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări