titel90 Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 buna ziua.am trei probleme cu referire la amplitunerul pus in discutie. nu detin intreaga scula din pacate,deoarece am capatat-o de la cineva care s-a ocupat in tinerete cu reparatii electronice. dar ce e important este prezent si anume partea de alimentare si integratul de putere. mai exista si cablajul fetei cu butonele si un potentiometru dar nu mai are displayul.1. nu gasesc neam pe internet datasheet-ul circuitului integrat de amplificare,in speranta ca as putea face ceva cu el separat. pe el scrie << 6Ch class H; RSN311W64 B; H3 091305>>. Daca stiti de unde pot face rost,as fi recunoscator.2. am observat ca pe alimentare,in afara de traful mare,principal,exista un al doilea traf mic,care am inteles de la cineva ca are legatura cu starea de stand by. mi se pare logic,totusi sa nu fie alimentat non-stop traful cel mare,dar nu inteleg fenomenul,ce comanda alimentarea trafului mare samd. as ruga sa imi explice si mie in cateva cuvinte fenomenul cineva care este in domeniu.3. amplitunerul pus in discutie are pe fata un potentiometru din ala de invarti de iti vine acru si tot nu ajungi la capat. cum functioneaza un astfel de potentiometru? merge conectat pe intrare la un amplificator normal,analogic,sau are parte electronica,care detecteaza miscarea acestuia si modifica volumul in functie de sensul miscarii??va multumesc anticipat.apreciez orice interventie.numai bine Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Daca esti total habarnist in electronica , nu mai posta niciodata pe forumul acesta , aici ne ocupam doar de constructia amplificatoarelor , nu hranim cu biberonul " micii electronisti " in devenire , acestia pot sa se manifeste numai la rubrica incepatorilor...... . Daca totusi doresti sa iti rezolvi problema , posteaza doar aici viewforum.php?f=17 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum