Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ati folosit adaptor USB->IDE ?

yo9hnf

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Th3_uN1Qu3

3

• LostCell

2

• yo9hnf

2

• gabiz_ro

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am folosit. (chiar identic,la prima vedere)Merge OK si cu HDD si cu DVD-RWTot ce trebuie e sa fie setat dispozitivul conectat pe master.

Link spre comentariu

e foarte bun la cat am dat eu pe el (48Ron fata de 72Ron in Pitesti) dar are si cateva minusuri:

- sursa se incalzeste si fara consumator, deci la nici 1 ora dupa achizitionare am fost nevoit sa ii maresc radiatorul.

- nu am mai reusir sa scot mufa sata din el, ca urmare a cedat si firele sunt lipite direct pe placa

- anumite unitati optice nu functioneaza prin adaptor.

Avantaje: robust, simplu de folosit, functioneaza foarte bine pe ata 3.5/2.5 si sata.

p.s: putina reclama nu strica :rade: http://www.electronicstefan.dap.ro/2011 ... nt-server/ (mor de foame cu reclama asta)

Link spre comentariu

e mai iute dvd-ul ca usb-ul?usb-ul ajunge la 30MB/sec.spre deosebire de dvd care la 16x ajunge la 21MB/sec,am folosit insa nu cum este cel din poza,am folosit din rack-uri de hdd si a mers tot ce am pus,unitati optice si hdd.

Link spre comentariu

Da,corect hdd-ul este,acum putin off topic, teoretic usb-ul se lauda cu vreo 480mbps, asta ar veni cam 60MB/sec, la mine nimic nu merge mai rapid de 30MB/sec nici pe desktop nici pe laptop, de unde vine limitarea asta?

Link spre comentariu

Da,corect hdd-ul este,acum putin off topic, teoretic usb-ul se lauda cu vreo 480mbps, asta ar veni cam 60MB/sec, la mine nimic nu merge mai rapid de 30MB/sec nici pe desktop nici pe laptop, de unde vine limitarea asta?

480mbps viteza de varf teoretica care se imparte la TOATE perifericele USB conectate. Din cauza unei limitari a protocolului, viteza practica maxima sustinuta este de 320mbps adica 40MB/sec, asta in conditia in care hardul sau stickul este singurul periferic USB conectat. Vezi aici.
Link spre comentariu

De la fisierele mici si de la calitatea convertorului.Cel mai sigur e de testat viteza hardului o data in PC si o data prin convertor,cu HD Tune

Link spre comentariu

Va multumesc pentru informatii ! M-ati convins !Am cumparat azi un convertor. Merge foarte bine !Am incercat decat cu un HDD IDE 80Gb. Am copiat 4Gb de PDFuri cu vreo 18-20Mb ...mai mult decat satisfacator pentru mine.Alimentatorul este cald dupa vreo 20 de minute, dar nu mi se pare ca ar frige....cred ca frige ca orige alimentator de laptop.Am luat convertorul de pe okazii cu 38lei...cel mai ieftin (!).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări