itzu Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 am o placa de baza cu un apm2054n gauritcu ce il inlocuiesc? daca stie cineva un echivalent sigurmultumesc! Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Cautati o placa Gigabyte de la care recuperati un tranzistor bun, dar numai daca sunteti sigur ca integratul controller ICS e valid. Altfel, ar trebui schimbat si acela... Link spre comentariu
itzu Postat Iunie 5, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2011 placa este asus p4p800s se si acel tranzistor e chiar sub dimm1cum i-mi dau seama care e acel controler si daca e bun? ce se poate intampla daca inlocuiesc tranzistorul si controlerul nu e bun? Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Cel mult se defecteaza si noul tranzistor. Memoria RAM a supravietuit defectarii acelui tranzistor? Link spre comentariu
itzu Postat Iunie 5, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2011 am 2 module ram de cate 1gb, ddr2nu se vede sa fie afectate dar o sa le probez in alt calculatorar fi mai bine sa caut alta placa de baza? desi as vrea sa o salvez pe asta Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Am avut si eu o placa din aia. Mi s'au parut mult prea mici si putini mosfetii pt un P4, si tiuia nasol in sarcina. Eu n'as mai face'o. PS. Nu e DDR2, e DDR1 la 400MHz. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum