Vizitator romeonitescu Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Va salut pe toti cei care ma puteti ajuta cu un sfat. Am un LCD Daewoo DLP-22W4 (DMP 4581600) careb are imaginea decalata pe partea dreapta in sensul ca are o banda de cca 10 cm in care nu se vede nimic si inca o zona de cca 10n cm in care imaginea apare repetata.Ca si cum imaginea ar fi din mai multe cadre care nu se mi suprapun perfect (sau poate chiar asa este?). In plus iluminarea nu este uniforma pe tot ecranul ceea ce se observa mai bine pe fond inchis. Intrebarea mea pentru cei care poate au mai vazut asa ceva este daca se poate face ceva, oare este panelul de vina sau este problema de soft? Daca displayul este de vina se poate repara sau trebuie musai inlocuit? Am ceva experienta, dar nu in LCD-uri pana acum. Eventual o schema sau un service-mode daca stie cineva. O sa pun si cateva poze pentru a fi mai explicit. Va multumesc tuturor. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Service manual : http://elektrotanya.com/daewoo_dlt,dlp- ... nload.html + hotel mode. Succes ! Link spre comentariu
spiderflash Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Parerea mea este ca display-ul e de vina,cat despre reparatie am auzit ca se pot repara anumite disply-uri dar eu nu am incercat niciodata. Link spre comentariu
_adi_ Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 dupa cate vad, nu e decalata imaginea, lipseste partea dreapta. displayul e de vina verifica mufele de conectare a displayului, altfel nu cred ca ai ce sa ii faci. am si eu unul pe acasa cu aproximativ aceeasi problema Link spre comentariu
Vizitator romeonitescu Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Va multumesc ptr. bunavointa si parerile impartasite. Astept sfaturi in continuare, mai ales de la cei ce s-au lovit practic de asemenea problema si cunosc finalitatea ei. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Pentru unele displayuri avem solutii ,unii pentru mai multe altii pentru mai putine.Ar trebui stiut tipul dispalyului in primul rand,ca sa vedem daca putem ajuta sau nu. Link spre comentariu
victor_cj Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Va salut! Problema este la display(LTM22OM1-LO1/LTM220M2-L31) cauzata de un DRV nefunctional SIC7 in acest caz. Link spre comentariu
Vizitator romeonitescu Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Multumesc victor_cj, dar ce este SIC 7? Se poate repara ceva fara a inlocui tot displayul?Esti sigur ca asta este problema? Te-ai mai intalnit cu asa ceva? Link spre comentariu
victor_cj Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Multumesc victor_cj, dar ce este SIC 7? Se poate repara ceva fara a inlocui tot displayul?Esti sigur ca asta este problema? Te-ai mai intalnit cu asa ceva?Va salut! SIC este Signal Integrated Circuit iar SIC7 este un DRV(Driver) al 7-lea care cauzeaza problema si se demonteaza/remonteaza altul functional sau se relipeste cel existent depinde de situatie, deci se repara. In poze aveti traseele vinovate de la un DRV. Alte detalii o sa le primiti pe privat. Link spre comentariu
ghitaghiorghe Postat Septembrie 18, 2020 Partajează Postat Septembrie 18, 2020 La 04.06.2011 la 22:14, Vizitator romeonitescu a spus: Va salut pe toti cei care ma puteti ajuta cu un sfat. Am un LCD Daewoo DLP-22W4 (DMP 4581600) careb are imaginea decalata pe partea dreapta in sensul ca are o banda de cca 10 cm in care nu se vede nimic si inca o zona de cca 10n cm in care imaginea apare repetata.Ca si cum imaginea ar fi din mai multe cadre care nu se mi suprapun perfect (sau poate chiar asa este?). In plus iluminarea nu este uniforma pe tot ecranul ceea ce se observa mai bine pe fond inchis. Intrebarea mea pentru cei care poate au mai vazut asa ceva este daca se poate face ceva, oare este panelul de vina sau este problema de soft? Daca displayul este de vina se poate repara sau trebuie musai inlocuit? Am ceva experienta, dar nu in LCD-uri pana acum. Eventual o schema sau un service-mode daca stie cineva. O sa pun si cateva poze pentru a fi mai explicit. Va multumesc tuturor. filehost_reparare display LTA230AP01 (1).rar filehost_reparare display LTA230AP01 (1).rar filehost_reparare display LTA230AP01 (1).rar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum